Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllup Roma 8

Fornøyde brudepar

- 1 års bryllupsdag! Tenk at det er gått et år siden bryllupet stod i Roma, Italia. Noen spør om en merker forskjell på å være gift..Jaaaaaaa!! Den magiske dagen skaper fantastiske minner som en har med seg resten av livet, og det gjør at en kjenner på den gode følelsen av kjærlighet. Takk Bryllup i Italia for evige fantastiske minner!

Her er tilbakemeldinger fra noen av dem som har valgt å gifte seg med Bryllupiitalia.no:

Toscana, vinslott:
Tina og Anders: "Bryllup i Italia og Castello Del Trebbio ga oss tidenes bryllupshelg i Toscana. Vi kunne ikke drømt om et bedre bryllup. Det er en grunn for at vi stod med tårer i øynene da vi skulle si farvel til Alberto og resten av hans crew på slottet. De gjorde sitt ypperste for at vi skulle få vårt drømmebryllup. Bryllupsmiddagen og festlokalet leverte i ypperste klasse. Bryllup i Italia var tilstede helt fra planleggingsfasen til vi kom i mål. De var alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte, og hjalp oss med alle detaljene, og ikke minst så introduserte de oss for vinslottet utenfor Firenze. Vi kunne ikke funnet et bedre sted å bli mann og kone, og samle 50 av våre nærmeste venner og familie. Det var en tre dagers feiring til ende, med bading, sol, god vin, villsvin, leker, sang og musikk. Med andre ord, vi følte oss virkelig hjemme. Kort oppsummert, beste helgen noensinne! Tusen takk".

Solveig og Marius: "Vi hadde det heeeeelt fantastisk. Oppfølgingen fra Camilla var helt suveren. Hun hadde stålkontroll på det aller meste og jeg satte veldig stor pris på at hun sendte SMS underveis med påminnelse om avtale osv. Vi var godt fornøyd med alt! Spesielt folkene vi måtte forholde oss til før, under og etter bryllupet. Vi var veldig godt fornøyd med alt. Spesielt godt fornøyd med kommunikasjon og skjemaene i forkant. Jeg hadde hele tiden full kontroll på kostnadene".

Ann-Therese og Jim-Arild: "Jeg vil takke for all hjelp vi har fått av deg. For at du var med å gjøre dagen vår magisk og fantastisk. Det har vært en opplevelse for livet for både oss og gjester. Stedet, menneskene, maten og alt var helt perfekt. Det har rett og slett vært et eventyr. Jeg vil takke Pål som var den første kontakten vi hadde kontakt med og som hjalp oss å finne dette flotte stedet. Vi kunne ikke hatt/fått en bedre dag. Tusen, tusen takk! Virkelig et drømmebryllup".

Elisabeth og Kenneth: "Etter helgen sitter vi igjen med så mange gode minner. Bryllupsdagen vår var en drømmedag. Det startet med frisøren som var like vakker innvendig som utvendig. Hun fikk meg til å føle meg som en prinsesse for en dag. Hun kom med gode råd og tips til både sminke, hår og videre ting innen vielsen. En stor takk til henne.
Så var det musikerne. Herremin, for en stemme han hadde. Det var en perfekt sangstemme til det lokalet vi var i. Jeg får frysninger når jeg hører på videoene fra sangene. Vær snill og gi han en real takk for den gode stemningen han lagde.
Fotografen. Han ga oss gode vibber. Jeg er sikker på at de bildene utendørs blir utrolig bra. Man merket ikke at han snek seg rundt og knipset under vielsen eller middagen så det var virkelig profesjonelt. Gleder oss utrolig mye til å se bildene.
Presten: For en varm sjel. Vi merket alle sammen at han pratet mot oss under vielsen. Han hadde et godt smil, pratet tydelig (selv om vi ikke skjønner italiensk), ga oss en inkluderende følelse og god stemning for alle sammen.
Camilla: Møtte henne på fredag på kommunehuset, hun var et ordentlig fint menneske.
Alberto: Han er et serviceminded menneske uten like. Vi hadde en flott guidet tur på slottet med vinsmaking og middag. Han var utrolig dyktig på å formidle slottets historie og det falt i smak hos alle sammen. Middagen etterpå var utrolig nydelig!
Også var det deg da Annika. Takk for all god hjelp. I forkant har alt vært veldig bra og det var så utrolig hyggelig å møte deg på bryllupsdagen. Blomster, musikere og pynt var som bestilt, bare enda bedre enn jeg kunne forestille meg. Så behagelig personlighet, serviceminded og hjertegod tvers igjennom. Under vielsen så var det så fint samarbeid mellom deg og presten og alt gikk som smurt. Takk for alt! Vi har landet trygt hjemme i Norge men jeg trur det vil ta en stund før vi lander ordentlig etter denne eventyrlige helgen. Vi kunne ikke drømt om et bedre sted for vår bryllupshelg. Varm hilsen fra Elisabeth og Kenneth".

Mariann og Susanne: "Vi lever på en rosa sky og det blir vanskelig og lande etter dette. Dette har stått til alle forventningene. Vinslottet var et sted vi lett kommer tilbake til, så fantastisk service, så blide og hyggelige mennesker på ett og samme sted. Vielsen, den var fantastisk, Camilla gjorde en super jobb som tolk, og presten var så utrolig blid og positiv, pratet med hele seg, det var flott=). Tusen Tusen takk Camilla og Pål for at dere oppfylte vår drøm om et skikkelig magisk bryllup! Skulle ønske vi kunne gifte oss igjen og igjen! Om noen ønsker et magisk bryllup og en dag de ALDRI vil glemme, anbefaler vi på det sterkeste å bruke Bryllup i Italia."

Ane og Jørgen: "Jeg vil absolutt anbefale andre å bruke Bryllup i Italia! Dere har holdt koll på alt og gjort hele bryllupsopplevelsen stressfri og fantastisk for oss. Vi har virkelig hatt et helt perfekt bryllup! Vingården vi var på var helt fantastisk. God mat og god vin. De som jobbet på vingården var også veldig hyggelige. Stedet var helt magisk. Nydelig utsikt og god mat og vin. Vielsen var også helt fantastisk. Første gang vi har vært på borgerlig vielse. Men det ble MYE bedre enn vi hadde sett for oss."

Kenneth og Selia: "Bryllup i Italia/ TravelMaker sin anbefaling om å benytte vinslottet utenfor Firenze satt midt i blinken. Stedet og gjennomføring fungerte utmerket. Bryllupsplanlegger beholdt en god og deilig ro underveis i oppholdet. Alle våre 76 gjester gir kun gode tilbakemeldinger og gjennomføring, stedet, maten, vinen og hele opplevelsen viser seg at var verdt turen for samtlige gjester – og ikke minst brudeparet! Vi vil absolutt gi skryt til både oss selv som bryllupspar, vår planlegging og gjennomføring – men også mange tusen klapp til TravelMaker. Vi hadde garantert ikke fått til en så perfekt dag uten Deres hjelp og tjenester! Vil absolutt anbefale TravelMaker – Det viser seg at de har kontroll! Spesielt takk til Camilla, og fotograf som var med oss gjennom nesten hele selve dagen."

Marianne og Heidi: "Vi hadde en fantastisk langhelg på vinslottet. Stedet, vinen, maten og vertskapet, med Sabrina og Alberto i spissen, var helt perfekt. Dette ble ikke bare en bryllupsfeiring, men også en miniferie med venner og familie, da vi alle bodde i villaer og leiligheter på stedet. Denne muligheten skaper en perfekt ramme rundt arrangementet. Vi ble forelsket i stedet og kommer definitivt tilbake. Tusen takk til Pål og Camilla for god hjelp med planlegging og gjennomføring av bryllupet. Bryllupsdagen, fra frisør og sminke, til seremoni, aperitiff med servering av småretter, til middagen var gjennomført til fingerspissene. Det er helt tydelig at dere er gode på det dere driver med."

Lene og Magnus: "Da vi begynte å snakke om å gifte oss i utlandet kontaktet vi flere bryllupsplanleggere via mail. Valget ble enkelt ganske fort da Pål svarte veldig raskt på mail og svarte på alt vi lurte på og ga oss tips og råd. Etter hvert ble vi satt i kontakt med Camilla og hele planleggingen gikk veldig smertefritt da vi bare hadde to personer å forholde oss til hele veien. Spesielt som brud kan man oppleve at det er vanskelig å gi fra seg kontrollen til noen andre, men det gikk så bra med Camilla. Da vi møtte henne første gangen da vi kom ned til bryllupet skjønte vi at hun hadde stålkontroll på alt sammen. Dagen ble enda mer perfekt enn vi kunne drømt om! Gjestene var også overbegeistret og lurte på om vi kunne gjøre dette til en årlig greie! Sabrina på restauranten var også helt topp! Vi vil absolutt anbefale Bryllup i Italia til andre. Vi er så glade for at vi tok valget å gifte oss på denne måten. Det har skapt flotte minner for både oss og familie og venner."

Kristine og Tore: "Det var i starten litt "skummelt" å skulle velge å gifte seg i Italia - uten å ha besøkt plassen på forhånd- uten noen gang å ha vært i Italia før. MEN- vi kan på vegne av oss selv og alle våre gjester si at dette er den beste, tryggeste og nydeligste opplevelsen vi kunne fått til dagen vår! Tusen takk til Pål og Camilla som har ledet oss gjennom nesten 12 måneder med planlegging med stø hånd! Dere har virkelig gjort alt i deres makt for å oppfylle alt vi måtte ønske! Dette kan vi anbefale på det sterkeste ❤. Tusen takk igjen til Pål, Camilla OG ikke minst Alberto, Sabrina og alle andre på vinslottet som bidro til at dagen ble intet annet enn perfekt!!"

Fredrik og Grete: "Vi hadde et drømmebryllup på vinslottet i Toscana. Vinslottet, villaen og området rundt var fantastisk vakkert og gjorde bryllupet og oppholdet der til minne for livet for både oss og gjestene. Camilla og Pål har vært god hjelp i forkant av bryllupet, de har tenkt på alt og hjulpet med det praktiske før bryllupet. Camilla var veldig trygg og fin å ha med seg under seremonien. Vertskapet på vinslottet var vi også veldig fornøyd med, god service og maten og vinen i toppklasse. Takk også til fotografene som tok så fine bilder, kjempeglad for de. Anbefaler Bryllup i Italia på det sterkeste."

Maria og Simon: "Vi är mycket nöjda med hjälpen vi fick från Bryllup i Italia. Snabba svar och gott stöd till planeringen av vårt bröllop. Vinslottet är en magisk plats och både boendet, maten och personalen är fantastiska. Vi planerar redan att komma tillbaka och fira jubileum kommande år! En underbar upplevelse på alla sätt. Vinprovningen och rundvandringen på slottet var mycket uppskattat. Personalen på vinslottet är riktiga problemlösare och fantastiskt vänliga. Man kände sig som hemma."

Susanne og Petter: "Hei Pål. Da var vi tilbake til hverdagen igjen etter en FANTASTISK fin uke. Hele gjengen har vært helt utrolige og alt ble som vi ønsket og håpet, til og med været var på vår side. Vi er strålende fornøyd med alt og alle gjestene storkoste seg! Når det gjelder de små endringene så var Alberto fantastisk der. Han ordnet og fikset så vi fikk til alt. Camilla bistod også slik at vi fikk alle detaljene på plass. TUSEN Takk for all hjelp og ikke minst arrangeringen av vårt fantastiske og minnerike bryllup. Vi kommer helt klart til å dra tilbake, et vakkert sted!"

Marte og Tor: "Vi er kjempefornøyde med hele opplegget, det innfridde virkelig våre håp om hvordan bryllupshelgen vår skulle bli! Både Camilla, Annika og Pål Christian har vært raske til å svare på spørsmål gjennom hele perioden. Dere har vært tydelige i tilbakemeldinger og hele veien gitt oss trygghet for at dere har oversikten og kontroll over alt dere trenger å få avklart fra oss for i forkant av bryllupshelgen. Camilla var veldig til stede og virkelig hjelpsom hele veien da hun var der på selve bryllupsdagen! Både som «fotoassistent», organisator og tolk. Fotografen var også veldig avslappet og flink til å farte rundt uten å bli lagt merke til både under bildetaking når vi forberedte oss og under middagen. Gleder oss virkelig til å se bildene fra han."

Katrine og Øyvind: "Tusen takk for all god hjelp og at dere gjorde dagen vår perfekt. Vårt første møte med Italia ble helt fantastisk. Vi er strålende fornøyd med den gode servicen vi fikk og alt gikk veldig bra."

Marikken og Mats: "Generelt er vi meget fornøyd med Bryllup i Italia og vinslottet! Vi hadde et fantastisk opphold og bryllupsdag, kunne ikke hatt det bedre! Vertskapet var svært behjelpelige, og viste interesse for at vi og gjestene våre skulle ha det fint. Et flott sted med flott vertskap! Det var også veldig fint for oss å ha Camilla under bryllupet. Hun ordnet og forberedte det som var nødvendig, slik at vi slapp å stresse med det. Også veldig fin å ha under fotograferingen."

Line og Anders: "Hei Camilla og Pål! Da er vi tilbake fra noen fantastiske dager i Italia!! Tusen takk for all hjelp før og under bryllupet vårt! Alt var helt perfekt! Og akkurat slik vi drømte om! Gjestene var også superfornøyde og skrøt veldig av stedet og oppholdet! Dere har vært helt fantastiske og utrolig proffe!! Alt var helt perfekt fra start til slutt, dere har virkelig tatt hensyn til alle detaljer, fra blomster, hår, sminke, mat, drikke, lokaler, slik at dagen blir akkurat slik brudeparet ønsker. En spesiell takk til deg, Camilla! Du er en fantastisk person og den roen du viste før og etter vielsen, gjorde at vi slappet helt av og bare nøt øyeblikket! Akkurat slik et drømmebryllup skal være! Vi kan varmt anbefale dere videre til alle!!"

Cecilie og Rolf: "God oppfølging og tydelig informasjon. Enkelt å forholde seg til TravelMaker-kontaktene våre. Alle har vært svært hjelpsomme og en hyggelig innstilling. Vi er kjempe fornøyde:). Takk for at dere muliggjorde vår bryllupsdrøm!"

Camilla og Kim: "Når dere velger Bryllup i Italia kan dere være trygge på at dere får det bryllupet dere drømmer om! De er lydhøre for deres ønsker, «service minded» og veldig hyggelige. Vi fikk vårt drømmebryllup på vinslottet utenfor Firenze 29. juni 2013 takket være de. Stedet i seg selv er helt fantastisk med omgivelser som tatt fra en film, med en utrolig vinrestaurant og Alberto i spissen på stedet som ikke vet hva godt han skal gjøre for dere. Anbefaler en omvisning på stedet eks. kvelden før bryllupet med Alberto som guide, samt buffet og vinsmaking. Vielsen i borggården gjorde det helt magisk og er høydepunktet vårt. Fugler som kvitret i bakgrunnen, Camilla som var roligheten og tryggheten selv loste oss igjennom, og presten, ja, han må være verdens skjønneste prest! Vi var 36 stk. totalt og de fleste bodde sammen på stedet. Vi hadde holdt av nesten alle leilighetene, inkl. villaen. Det var et perfekt antall og alle gjestene følte også at de hadde hatt en spesiell opplevelse her, ikke bare brudeparet. Tusen takk til Bryllup i Italia med Camilla og Pål i spissen som satte rammene for vårt fantastiske bryllup!!"

Lone og Jan Erik: "Vi har hatt det helt FANTASTISK! har ikke en ting å utsette på noe. venner og familie var mektig imponert og kommenterte stadig hvor godt planlagt alt var! det var en magisk dag! Tusen tusen takk skal dere ha! vi er såå fornøyde! Vi har hatt noen helt fantastiske dager med venner og familie! Selve bryllupsdagen kunne ikke vært mer perfekt! Det var til og med sol som Alberto lovet;) alt gikk som det skulle! Ifra frisør til middag! En helt magisk dag! Frisøren var helt fantastisk!! Verdt hvert eneste øre! Hun var så flink og rolig. Frisyren og sminken var helt perfekt. Tusen takk!:)"

Renate og Robert: "Vil bare takke for vel gjennomført bryllup, vi er veldig glade for at vi valgte dere til å hjelpe oss med dette. Alt har vært helt topp, fra begynnelse til slutt! Tusen takk til Camilla og Co for ett fantastisk gjennomført bryllup. Vi storkoste oss hele veien, og fikk den uformelle og rolige stemningen som vi ønsket oss. Dette var som en drøm, og vi sitter igjen med magiske minner!"

Uttrykksikonet heart"Christer og Hege: «Alle som ønsker en unik og romantisk opplevelse bør velge bryllup i Italia. Camilla var helt fantastisk under bryllupsseremonien og roet våre nerver og var et veldig behagelig nærvær. Bryllupet ble helt fantastisk og vi sitter igjen med bare gode minner»

Hege og Daniel: "I oktober 2012 bestemte jeg og samboeren min for å gifte oss i Italia i påsken 2013. Vi kontaktet flere tilfeldige bryllupsselskaper som arrangerte bryllup i Italia, og www.bryllupiitalia.no ga raskest respons. Vi tok en nærmere research og fant mange fine referanser og bestemte oss for å gå for dette selskapet. De kom også med et forslag om stedet (vinslott), som passet perfekt ut i fra våre ønsker. Vi sendte en haug med spørsmål som Pål fra selskapet svarte veldig raskt på. Vi var veldig godt fornøyd med servicen vi fikk helt fra starten av. Videre ut i planleggingen hadde vi kontakt med Camilla, som var veldig flink til å tilpasse alt ut i fra våre ønsker. Hun tok seg av alt papirarbeid, og var tolk under vielsen. Vi reiste nedover til Italia for å besøke stedet i januar, der vi fikk møtt Alberto som driver det, og Sabrina som sto for middagen ved bryllupet. Vi fikk omvisning på slottet og ved leilighetene rundt, og fikk prøvesmake bryllupsmiddagen (som virkelig var helt super!). Vil anbefale alle som planlegger bryllup å dra ned en tur på forhånd, for da blir alt så mye enklere å planlegge videre. Alberto og Sabrina var begge helt fantastiske, og etter besøket hadde vi ingen tvil om at dette kom til å bli helt fantastisk. De var så gjestfrie og trivelige. Selve stedet var også over all forventning –et gammelt vinslott plassert i vakre omgivelser i Toscana. Stemningen rundt det var magisk! Vi er evig takknemlige for at Pål henviste oss til dette stedet, og vi kan virkelig anbefale selskapet videre. Kjempeflott service, og alt tilpasset etter våre behov! Vi fikk drømmebryllupet, tusen takk!

Berit og Thomas (vinslott utenfor Firenze) "Må igjen takke for god hjelp med bryllupet vårt. Selv om vi var seint ute med å bestille, fikk dere ordna alt. Vinslottet og opplegget der var nok nesten bedre enn vi hadde forventa. Flotte omgivelser og god mat. Veldig god service fra Sabrina på restauranten. Omvisning og vinsmaking fra vinkjelleren falt i god jord hos gjestene, har fått mange gode tilbakemeldinger på den. Med Alberto som snakket godt engelsk og hadde en spøk på lur. Kommer som sagt til å anbefale dere som bryllupsplanleggere i Italia. Camilla er forresten som skapt for jobben, rolig og behagelig person å ha med å gjøre på en ellers litt smånervøs og spent dag".

Line og Thomas: "Vi var kjempefornøyde med alt!"

Anine og Stian: "Vi hadde vielsen på vinslottet i Toscana i juli i år. I desember året før vielsen var vi på visitt, fikk se stedet og snakke med de som sto for arrangementet der. Veldig koselige og hyggelige folk og service innstilte. Og for ikke å glemme, et helt fantastisk sted! Etter å ha vært der, ble vi bare mer sikre på at vi ønsket bryllupet vårt der. Selve bryllupet ble et drømmebryllup. Fantastisk flink og hyggelig frisør/sminkør, som skjønte akkurat hvordan jeg ville ha det. Selv om det høljet ned, satte ikke det noen demper for en nydelig vielse. Camilla var rolig og bare flyttet vielsen til et annet sted inne på slottet, og det ble vel så bra om ikke nesten bedre. Vielsen var veldig spesiell og minnerik. Resten av kvelden ble strålende. God mat og en kjempefest på et utrolig vakkert sted. Absolutt å anbefale å gifte seg her. Alle sammen, både gjester og brudepar, sitter igjen med et fantastisk minne for livet!"

Christina og Vegard: "Vi vil gjerne få takke for et fantastisk bryllup! Dagen kunne ikke vært mer perfekt. Alt var lagt så godt til rette fra deres side og alt gikk som smurt, vi kunne bare nyte dagen 110%! Vi hadde en uforglemmelig uke på vinslottet. Stedet var magisk og bryllupet overgikk alle forventninger. Verten var fantastisk hyggelig. Frisøren kjempe dyktig og hjelpsom. Blomstene helt nydelige! Camilla var kjempe hyggelig og hjelpsom på alle måter. Restauranten var helt fabelaktig, nydelig mat, og verdens beste bryllupskake! Har ikke helt ord for alt – det var rett og slett en helt fantastisk dag som vi aldri vil glemme og vi skal definitivt tilbake!

Torunn og Leif Christian: "Vi hadde en kjempeopplevelse – alt gikk som forventet."

Flere tilbakemeldinger under bildet...

Fornøyde kunder

Toscana, vingård:
Therese og Arne: "Meget god opplevelse og vi er fornøyde med oppfølging og hjelp vi har fått. Camilla var helt fantastisk flink til å lage en god stemning og meget profesjonell i sin jobb - på kommunehuset og på selve dagen. Service på personalet på gården, gården var helt nydelig, mat og vin var helt fantastisk".

Irene og Bjørn: "Vi er nå kommet hjem etter en fantastisk vielse på vingård i Toscana. Vingården, og ikke minst personalet var fantastiske og veldig service innstilte. Vi var 69 i tallet, familie og venner, som hadde en uforglemmelig helg i vakre Toscana. Dagen startet med en avslappende behandling i Spa avdelingen, deretter kom den norske frisøren som var booket igjennom Bryllup i Italia. Alt var meget godt planlagt, slik at vi fikk nyte dagen i sin helhet uten stress før vielsen. Alt gikk på skinner. Vielse i skogen som skygget for den varme solen, deilig aperitiff ved bassenget med nydelig utsikt over de toscanske åsene. Deilig 4 retters middag med levende lys under stjernehimmel, kake buffet med magisk stemning i skogen på kvelden. Alt var bare perfekt og magisk, som tatt ut av et eventyr. Vi kunne ikke hatt en bedre dag. Masse gode tilbakemeldinger fra alle gjestene, de hadde en magisk helg. Stor takk til personalet på vingården, Bryllup i Italia ved Pål, Camilla og ikke minst Annika."

Iselin og Tom: "Vi har hatt et helt fantastisk drømmebryllup, og det aller, aller meste var langt over våre forventninger. Vi hadde en helt magisk dag og helg, og alle gjestene var også veldig fornøyde med alt! Tusen takk for all hjelp! Vi kunne ikke fått et så storslagent drømmebryllup uten deres hjelp! Nydelige omgivelser! Nydelig pyntet! Blomstene var over all forventning. Fotografen var profesjonell og svært dyktig. Noe dårlig i engelsk, men bra samarbeid. Gleder oss til de fantastiske bildene som vi har fått en liten smakebit på allerede! Nydelig musikk! Restauranten var også nydelig pyntet. Dette takket være Nicola som også lot meg komme med innspill og inkorporerte våre ideer. Det ble helt magisk, både middagen, aperitiffen, kakekuttingen og festen! Maten og vinen var også helt utrolig god!"

Miriam og Alexander: "Takk for et supert opplegg! Vi er strålende fornøyde! Dere var superhyggelige og alle de ansatte på vingården var helt fantastiske. De gjorde hele bryllupshelgen magisk. Dere viste en god profesjonalitet, dere viste oss at dere kan det dere driver med, og at dette har dere gjort flere ganger som førte til at vi kunne slappe av på selve dagen med god viten at alt var i orden, slik at vi kunne nyte dagen og ta til oss alle inntrykkene. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å være så avslappet. Fotografen var ekstremt dyktig og av det lille vi fikk se på hans sitt kamera ser det ut til at bildene blir utrolig fine. Jeg var veldig positiv overrasket over profesjonaliteten til vingården og spesielt “hovmesteren" på kjøkkenet. Serveringen og alt under middagen fløyt utrolig bra!"

Karoline og Sebastian: "Nå har vi hatt tid til å fordøye alle inntrykkene som vi opplevde på vingården, og det var mange. Hele opplevelsen og helgen var en fantastisk opplevelse for oss begge. Tilbakemeldinger vi har fått fra gjestene forteller oss at også de hadde en uforglemmelig helg. Alt gikk smertefritt, og vi ville ikke gjort noe annerledes. Vi ønsker derfor å takke dere alle sammen for å ha hjulpet oss med å gi oss vårt drømmebryllup. Dere vil selvsagt få våre varmeste anbefalinger".

Elise og Anders: "Tusen takk for all hjelp underveis i planleggingen til vårt bryllup på vingården i Toscana 9. juli 2015. Pål anbefalte oss selve vingården, og vi er meget fornøyd med valg av lokasjon. Vingården hadde plass til alle 76 gjester på selve stedet, og det var veldig viktig for oss fra starten av. Det var et nydelig sted, fantastiske omgivelser blant vinranker, urter og oliventrær, god mat og vin, og en veldig hyggelig, og hjelpsom betjening. (Som pratet godt engelsk.) Da vår sønn på 2 år måtte på sykehus midt på natten 3 dager før bryllupet (!), så kjørte datteren til eieren av vingården sammen med oss til sykehuset i Montepulciano. Det satte vi stor pris på. Camilla hadde gitt oss gode anbefalinger og råd underveis, og jeg benyttet meg blant annet av den anbefalte norske frisøren, og var kjempe fornøyd med det. Totalt sett så er vi utrolig fornøyde med all hjelp vi har fått, vi fikk et fantastisk bryllup, og vi skulle gjerne ha gjort dagen igjen. Gjestene har skrytt veldig mye, og mange vil reise tilbake til dette nydelige stedet. Igjen, Tusen takk for all hjelp både før, og underveis ifm vårt Bryllup."

Lene og Odin: "Vi hadde et helt fantastisk bryllup, og er svært takknemlige for all hjelp vi fikk av deg. Vingården er virkelig et romantisk sted å holde et bryllup. Alle gjestene koste seg, og vi har kun fått gode tilbakemeldinger fra gjestene på bryllupet."

Mads og Line: "Hele oppholdet og bryllupet ble en suksess. Alle koste seg og var mektig imponert over stedet og arrangementet. Alle ansatte gjorde alt de kunne for at vi skulle få det så bra som mulig og vi er veldig takknemlige. Været var ikke på vår side, men vi endret alle planer på sparket og gjennomføringen var plettfri. Vi er meget fornøyde."

"Vi ønsker å rette en stor takk til "Bryllup i Italia" for tilrettelegging av det perfekte bryllup for oss! Det var tett oppfølging fra begynnelse til slutt, og vi må få rette en spesiell takk til Camilla som gjorde en enestående jobb med forberedelser til bryllupet og bidragene på selve bryllupsdagen! Vi hadde et flott opphold på vingården og selve dagen ble fantastisk! Omgivelsene og vingården så ut som postkortbilder og bidro til å forsterke den fine opplevelsen ved å gifte seg, presten hadde en utrolig karisma, fotografen tok seg god tid til å knipse og forevige opplevelsen, den lokale maten og vinen var fortreffelig og personalet på vingården var utrolig hyggelige og behjelpelige! Vi håpet og ønsket at vi, og ikke minst gjestene våre, skulle få en fin opplevelse, men hadde aldri forestilt oss at det skulle bli så fantastisk! Det kunne ikke vært bedre for oss, og vi kan på det varmeste anbefale både "Bryllup i Italia" og denne vingården til andre som planlegger å gifte seg!! Bryllupet og oppholdet var over all forventning!! Vi håpet og ønsket at det skulle bli en fin opplevelse, men hadde aldri forestilt oss at det skulle bli så fantastisk! Kommer til å huske dette resten av livet!! Alt i alt PERFEKT!"

Silje og Kenneth: "Vi visste at vi ville gifte oss i Italia på en vingård, men mer enn det visste vi ikke. Vi tok kontakt med flere bryllupsarrangører, men Bryllupiitalia.no skilte seg rask ut! Profesjonelle og rask tilbakemelding. Pål forstod hva vi ønsket oss og fant den perfekte vingården. Vi stolte såpass på Pål at vi faktisk ikke dro ned for å se på stedet. Å tro meg, å komme til vingården usett og det som møtte oss: UBESKRIVELIG! Vi vil gjerne takke deg, Pål for all hjelp vi fikk i forbindelse med vingården og overnattingen. Rask tilbakemelding og oppfølgning! Vi kom deretter i kontakt med vår bryllupsplanlegger Camilla. Hun hjalp til med papirarbeid og alle detaljer. Hun forstod hva vi ønsket oss og var veldig behjelpelig! Camilla har virkelig øyet for bryllup og de små detaljene. Camilla: Du forstod virkelig hva vi ønsket oss! Alle de små og store detaljer var perfekte! Tusen takk for all hjelp! Vi var så heldige å få tilbringe 3 dager på Vingården sammen med våre 50 gjester. Været var nydelig, stemningen, omgivelsene og ikke minst maten og vinen. På fredagen var vi flere som deltok på vinsmakingen, som var vellykket! Tennnisbanen ble flittig brukt blant mennene og solkremen blant damene. Den store dagen var absolutt det store høydepunktet: FOR EN DAG! Vi var veldig glad for at vielsen var sent på ettermiddagen, for vi fikk nyte hele dagen! Bruden og forlover tilbringte noen timer i Spaet og avsluttet med massasje! Dette anbefaler jeg alle å gjøre, det var helt nydelig og avslappende! Selve vielsen var et eventyr! Været var nydelig og vielsen var i "skogen", det kunne ikke blitt mer romantisk! Dette var absolutt ett høydepunkt! Blomsterbuketten og blomstene til bordet: FANTASTISK! Akkurat sånn bruden ønsket seg! Vi vil også takke de som jobber på vingården. De var utrolig behjelpelig med alt, smilende og positive og var med på å gjøre vårt opphold så vellykket! Både vi og gjestene har kost oss disse 3 dagene og sitter igjen med et nydelig minnet for livet. En ting er hvert fall sikkert: vi er så glad for at vi valgte Dere. Det har vært helt ubeskrivelig!! TUSEN TAKK FOR ETT FANTASTISK ITALIENSK EVENTYR BRYLLUP!"

Heidi og Micke fra Sverige: "Tusen tack Bryllup i Italia för er hjälp att ordna vårt bröllop i Toscana. Vi hade en helt fantastisk helg och tack vare er hjälp flöt allt på utan problem. Ni lyckades utifrån vår beskrivning verkligen fånga det vi hoppats på och vi fick verkligen vårt drömbröllop med allt från val av vingård till de små detaljerna. Vi uppskattade också att ni fanns på plats under själva bröllopsdagen och såg till att allt gick enligt plan. Ert personliga engagemang och stora erfarenhet av att ordna bröllop i Italien var guld värt och vi kan inte mer än att rekommendera er till andra blivande brudpar!"

Kristin og Karsten: "Takk til Bryllup i Italia - Camilla og Pål som ga oss et magisk bryllup. Veldig god oppfølging og service, en dag vi aldri vil glemme. Dere hjalp oss på veien for å få til et eventyrlig bryllup som gikk over all forventning. Hilsen et lykkelig ektepar."

Christopher og Therese: "Vi hadde store forventninger til bryllupet, serveringen og tilstelningen. Alt gikk over all forventning og det hele ble gjennomført på en flott måte. Det var en stor opplevelse for oss og gjestene. Vil takke for et fantastisk arrangement. Vi kunne ikke fått det bedre!"

Silje og Lars: "En liten sommerhilsen med en stor takk for fantastisk hjelp og gode råd i forbindelse med bryllup. Vi er strålende fornøyd med alt!! Vingården er et fantastisk sted vi gleder oss til å besøke igjen. Alle gjester var storfornøyde og vi anbefaler dere til alle:)"

Hege og Silje (vingård i Toscana): "Stedet er rett og slett fantastisk. Den perfekte plass for bryllup. Jeg skulle bare ønske den helgen varte for evig. Det var en helt fantastisk opplevelse. Vi kunne ikke hatt en mer perfekt plass å ha bryllupsfesten vår."

Vivian og Fredrik: "Vi var kjempefornøyd, dere gjorde virkelig dagen spesiell for oss."

Borg ved Siena:
Jeanett og Kenneth: "Hei Pål og Camilla. Tusen takk for at dere gjorde drømmebryllupet vårt til virkelighet ! Vi angrer ikke på valg av dere til å hjelpe oss med bryllupsplanleggingen. Vi sitter igjen med veldig gode minner fra bryllupet vårt som ble helt magisk i våres øyne. Borgen i Toscana var virkelig et nydelig vakkert sted, det overgikk våre forventninger på alle måter. Fantastiske omgivelser og en utrolig god service på stedet. Vi ble godt ivaretatt av Fabrizio og hans medarbeidere. Vi kan så absolutt trygt anbefale Bryllup i Italia til andre som ønsker god hjelp til å få realisert drømmebryllupet sitt. Tusen takk. Hjertelig hilsen Jeanett og Kenneth".

Stian og Ann Kristin: "Takk for en magisk helg på borgen i Toscana".

Norunn og Leo: "Vi selv og alle våre gjester er enige om at det var et eventyrlig bryllup! Fra første forespørsel var Bryllup i Italia imøtekommende, vi fikk raske svar og flere alternativer angående sted og type bryllup. Dere var flinke til å finne løsninger, og lyttet til våre ønsker. Selve stedet for bryllupet, var helt fantastisk! Vi fikk se mange bilder av stedet og tidligere arrangementer, samt at vi leste om gode tilbakemeldinger fra andre gjester. Vi booket stedet for over 80 gjester, og alle bodde i flotte omgivelser, midt i Toscanas nydelige landskap. Alle gjestene våre er over seg av begeistring for opplevelsen de har vært med på! Vi må rette en spesiell takk til alle som jobbet iherdig dag og natt på stedet, for at vi skulle føle oss velkommen. De fleste gjestene ankom fredagen og betjeningen holdt barbeque ved bassenget. Selve vielsen var som tatt ut av en film! Italiensk prest og Camilla som oversatte, gjorde det hele veldig romantisk. Camilla var hjertelig til stede og hadde full kontroll på det som skulle skje. Hun var støttende og passet på at alt fungerte som det skulle. Bryllupsmiddagen stod til gull! Deilig antipasti og fire retters middag med borgens egenproduserte vin til. Helt perfekt! Vi bestilte norsk frisør/ sminke, blomster, musikk til vielsen, fotograf og alt annet gjennom Bryllup i Italia. Vi er kjempefornøyd med resultatet, og fotografbildene er vi meget glade for, flotte øyeblikk som er foreviget! Var det noe vi var usikre på eller trengte hjelp til, så hadde Pål og Camilla gode svar og løsninger. De har god kontroll på papirer og all tilrettelegging underveis. De har god erfaring og man kan stole på at de gjør jobben. Sett under ett har vi hatt en vidunderlig opplevelse og et perfekt bryllup. Vi sitter igjen med en herlig følelse og er evig takknemlige til Pål og Camilla som la til rette for at vi fikk vårt eventyr bryllup!! Vi kan varmt anbefale Bryllup i Italia til alle som drømmer om det perfekte bryllup i vakre Toscana!"

Viktoria og Erik: "Da vi bestemte oss for å gifte oss i Italia og skulle velge «agent», falt valget på Bryllup i Italia. Det er vi veldig glade for! Gjennomført profesjonell og imøtekommende! Dyktige på organisering og tilrettelegging. Butikken styres fra Oslo med stødig hånd, og det praktiske for vielsen fra Italia med minst like stødig hånd og imøtekommenhet! Det er godt å kunne stole på hjelpen og tilretteleggingen som Bryllup i Italia gir. Sammen utfyller Pål i Oslo og Camilla i Italia hverandre og danner en profesjonell duo som viser dyktighet og er behjelpelig med alt mulig! Vi har bare positive erfaringer med Bryllup i Italia og kan trygt anbefale dem for par som planlegger å gifte seg i Italia!"

Ann Malen og Lars Kristian: "Vi er strålende fornøyd med opplevelsen. Stedet der vi arrangerte bryllupet var veldig bra, overnatting med alle gjestene samlet på samme område var virkelig en innertier. Gjestene storkoste seg på stedet. Lett å handle på gode matbutikker i nærheten, og noe for alle å gjøre på stedet. Både store og små hadde ett flott opphold. Totalt sett er vi meget godt fornøyd med både planlegging og gjennomføring av selve bryllupet."

Marianne og Pål: "Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup på borgen ved Siena. Stedet var helt fantastisk, og svarte virkelig til alle forventninger. Villaen vi bodde på hadde utrolig vakker utsikt over slottet og det vakre landskapet. Fabrizio var helt super og bisto med den minste lille ting. Aperitifen var helt fantastisk, det samme var den påfølgende bryllupsmiddagen og stedets egenproduserte viner. Bryllupskaken var i en klasse for seg. Alle gjestene storkoste seg, og vi skal definitivt tilbake!"

Toscana, øvrig:
Cecilie og Endre (Siena): "Tusen takk til dere alle for god hjelp til bryllupet vårt 2/9. Vi hadde det helt fantastisk! Syntes alt gikk veldig bra."

Silje og Thomas (Greve-in-Chianti): "Alt i alt ble hele bryllupet slik vi hadde drømt om! Vi var særdeles fornøyd med fotografen:)"

Marita og Harald (Greve-in-Chianti): "Vi var veldig fornøyd med at vi fikk god hjelp og informasjon over mail. Også den gode oppfølgningen underveis i Italia. Godt fornøyd med at dere var fleksible i forhold til planleggingen underveis. Fra vår side var dette en perfekt måte å få hjelp på for og oppleve vårt drømmebryllup. Bryllup i Italia gir god service, har flotte alternativer til steder å gifte seg på og lytter til kundes ønsker. Vi er som sagt veldig fornøyd med opplegget rundt bryllupet. Resultatet ble helt fantastisk og en dag vi sent vil glemme. Så det gjenstår bare å si TUSEN TAKK!"

Nina og John-Olav (vingård/villa, Chianti Classico): "Bryllup i Italia er et kjempe flott og bra tilbud til dem som virkelig ønsker et drømmebryllup i nydelige Italia! ,- behjelpelige og service innstilte planleggere, majestetiske atmosfærer og i helheten en kjempeflott pakke som vi ønsker og anbefale til alle som vil ha et kvalitets bryllup med stor K."

Flere tilbakemeldinger under bildet...

11

Roma:
"Kjære Camilla! Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup i Roma. Vi er overveldet og utrolig takknemlige. Det har vært en magisk og uforglemmelig opplevelse i fantastiske omgivelser. Alt har vært svært vellykket, og våre gjester har vært stumme av beundring over rammen og innholdet for langhelgen. Alt fra transport gjennom oppholdet, superflinke og profesjonelle Anne Mette med hår og makeup, blomstene var superfine og kom til avtalt tidspunkt, med utrolig god og varm bistand av deg Camilla under selve vielsen på Kapitol/Campidoglio, arrangement av vakker musikk og fotograf til vielsen, en aldeles flott bryllupsmiddag, arrangementet på lørdag med utflukten til Nemi og deretter til vingården Casal Pilozzo med flinke Janne som guide og tolk. Du har ordnet med alt vi ønsket, og enda litt til! Vi har følt oss veldig godt ivaretatt ved å benytte bistand fra dere. Det at du Camilla sendte oss informasjon og bekreftelser gjennom oppholdet gjorde det slik vi kunne bare slappe av og nyte hele bryllupet sammen med våre gjester! Vi har vært i trygge hender gjennom hele langhelgen. Bryllup i Roma var en magisk opplevelse - kan virkelig anbefales! Roma – Amor. En utrolig takknemlig og vennlig hilsen Frode og Siw"

«På forhånd hadde vi tenkt å ordne med det praktiske med tenke på formaliteter selv, men det viste seg raskt at det ikke var gjennomførbart uten kjennskap til italiensk språk og byråkrati. Vi fikk god hjelp av Pål og Camilla til alt vi behøvde hjelp til. Vi hadde en flott vielse på Campidoglio, en stor opplevelse for oss alle. Alt gikk som smurt.» Hannah og Frode giftet seg i Roma.

"Vi er nå kommer hjem etter fantastiske dager i Roma, Toscana og Sirmione! Seremonien i munkeklostret ble så «uformell» og høytidelig som vi ønsket oss. Vi opplevde at vigsler var imøtekommende og slik bidro til at seremonien opplevdes privat og ikke bare forretningsmessig! Vi satte pris på at det var Camilla som møtte oss og var med og tolket under vielsen, all den stund det var henne vi hadde kommunisert med på forhånd. Det var fint å møte Camilla, og vi fikk den nødvendig informasjon om prosedyrene og kutymen som gjorde at det hele opplevdes veldig forutsigbart og trygt. Hun bidro sterkt til at det hele opplevdes fint! Innledningsvis i planleggingen var kommunikasjon/ samtalene med Camilla avgjørende for at vi fikk det formelle på plass slik at vårt ønske om å gifte oss i Roma kunne realiseres. Camilla har hele tiden vært tilgjengelig for oss og hun har vært veldig hjelpsom og imøtekommende! Mht. til vårt «beskjedne» behov for bistand er vi bare fornøyd og har ingen klager eller forslag til forbedring! Tusen takk til dere for at vi fikk en seremoni slik vi ønsket! Det var høydepunktet i en ellers fantastisk dag! Mhv. Jorunn og Leif Joar."

Mhv. Jorunn og Leif Joar."

Tusen takk til dere for at vi fikk en seremoni slik vi ønsket! Det var høydepunktet i en ellers fantastisk dag!

Mhv. Jorunn og Leif Joar."

Innledningsvis i planleggingen var kommunikasjon/ samtalene med Camilla avgjørende for at vi fikk det formelle på plass slik at vårt ønske om å gifte oss i Roma kunne realiseres. Camilla har hele tiden vært tilgjengelig for oss og hun har vært veldig hjelpsom og imøtekommende! Mht. til vårt «beskjedne» behov for bistand er vi bare fornøyd og har ingen klager eller forslag til forbedring!
Tusen takk til dere for at vi fikk en seremoni slik vi ønsket! Det var høydepunktet i en ellers fantastisk dag!

Mhv. Jorunn og Leif Joar."

Helene og Nicolai: "Tusen takk for veldig god hjelp, både i planleggingsfasen og på selve dagen. Helt fra første kontakt har vi alltid fått raskt svar og gode forslag til gjennomføring av de tingene vi har lurt på. Vi var nok litt bekymret for å gi fra oss kontrollen, men det viste seg at det ikke var noe problem i det hele tatt. Dere hadde full kontroll og dagen ble akkurat som vi hadde ønsket oss, om ikke enda bedre! Frisøren var kjempehyggelig, og både hår og sminke ble veldig bra. Blomstene ble levert presis og var like fine som vi håpet på. Vielsen i Caracalla gikk som planlagt, og vi var veldig fornøyd med valg av lokalet. Pianisten som spilte under vielsen gjorde også jobben meget bra. Fotografen var utrolig hyggelig og profesjonell og kom med gode forslag til steder for fotografering etter vielsen. Vi gleder oss til å se bildene når de kommer! Sjåføren som fulgte oss gjennom dagen var vi utrolig fornøyd med - han overrasket oss til og med med prosecco. Vi satte også stor pris på at dere ble med oss videre fra vielsen og hjalp til under fotograferingen. Middagen var helt perfekt og ble prikken over i-en. Vi fikk nyte solnedgangen på terrassen med fantastisk utsikt over Roma, før vi fikk servert en nydelig fire retters middag. Maten var helt nydelig og servicen upåklagelig. Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Igjen, tusen takk for at dere var med på å gjøre dagen vår helt perfekt!"

Ida og John: "Tusen takk til Bryllup i Italia for at dere ga oss drømmebryllupet! Fra første samtale med Pål, til Camillas støtte og hjelp på bryllupsdagen har dere lyttet og gitt oss det vi ønsket. Bryllup i Italia er seriøse, serviceinnstilte og gir det lille ekstra for at bryllupsdagen din skal bli alt du har drømt om. Tusen takk til Pål og Camilla for all organisering og planlegging, sminkør og frisør Anne Mette og fotograf Dario. På bryllupsdagen kunne vi slappe av og bare nyte dagen og hverandre.

Guri Anette og Stig Rune: "Vi er meget fornøyde med en fantastisk bryllupsfeiring som gikk nøyaktig som planlagt. Fra vi ankom flyplassen i Roma til vi dro igjen gikk alt på skinner, og vi kunne simpelthen lene oss tilbake og nyte en herlig bryllupsfeiring. Vi kan trygt anbefale ´Bryllup i Italia'!".

Pia Therese og Odd Sigurd: "Kjære «Bryllup i Italia». Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup i Roma i sommer. Dagen ble perfekt! Alt ble bedre enn vi hadde turt å håpe på. Vi er kjempefornøyd med service og alt dere har hjulpet oss med. Hår, make-up, bilen, vielsen i kirken, fotografen og restauranten i Trastevere var flott. Camilla ordnet alt for oss og var så søt og imøtekommende. Vi kan trygt anbefale dere videre til alle som går med gifteplaner og ønsker et bryllup i Italia. Tusen takk for at dere gjorde bryllupsdagen vår perfekt. Det ble virkelig et minne for livet!"

Elisabeth og Jostein: "Vi er veldig fornøyde med alt, både oppfølgingen underveis og selve dagen! Vi hadde en fantastisk dag som vi kommer til å huske for alltid. All ros til Camilla for super oppfølging, og tusen takk for at dagen vår ble perfekt!".

Linn og Egil: "Det ble en drøm!! Bryllupet i Roma stod langt over våre forventninger. Dere er proffe, vennlige og legger alt til rette for en god atmosfære. Vielsen på slottet utenfor Roma og den gode maten på takterassen ved Colosseum ble en suksess for oss og våre gjester."

Ingrid og Willy: "Tusen takk for all hjelp. Vi er veldig fornøyde. Vi hadde en fantastisk flott opplevelse i Roma og på Grand Hotel de la Minerve, ikke en gang regnet stresset oss alt ble fikset veldig bra og alle gjestene var super fornøyd. Takk for hjelpen med alt sammen ".

"Vi er veldig glade for at vi valgte "Bryllup i Italia" til å hjelpe oss med planleggingen. Camilla ordnet alt vi ønsket og alt gikk på skinner både før, under og etter vielsen. Flott serviceinnstilling!"

Ann Kristin og Kjell Narve: "Det gikk kjempefint i går og vi er så fornøyde med dagen - flinke damen som pyntet oss:) vi ble så fine:)nydeleg seremoni, fotograferingen gikk fint og den middagen var perfekt, vi ringes nå skal vi nyte dagen med fam "

Marianne og Colin: "God og rask kommunikasjon i forberedelsene til bryllupet, via mail og telefon. Veldig hyggelig og profesjonell bistand i selve bryllupet. Veldig hjelpsom og personlig service i alle ledd. Vi følte oss trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen. Kunne ikke vært bedre! ANBEFALES PÅ DET VARMESTE!!".

Linn og Trond: "Et helt perfekt bryllup/eventyr! Vi er veldig fornøyd med alt! Stedet vielsen ble holdt og middagen var, var bare helt fantastisk!! De som jobbet der var helt fantastiske og maten var ubeskrivelig god!! Den tilbakemelding MÅ de få vite om! Dere gjorde bryllupet vårt til en fantastisk opplevelse. Et eventyr. Ville aldri vært foruten… Tusen takk. Jeg kommer absolutt til å anbefale Bryllup i Italia!"

Liv Tone og Frank: "Tusen takk for vårt drømmebryllup. Arrangementet var mye bedre enn forventet, da vi ikke visste hva som helt ventet oss. Camilla var ei utrolig søt og flott jente som tok godt imot oss, flott oversettelse i kirken. Tusen takk Camilla for hjelpen! Jeg stiller gladelig som referanse! Vi er strålende fornøyde, tusen takk!"

Elisabeth og Terje: "Vi vil gjerne takke for et flott opplegg og en fantastisk dag vi hadde i Roma. En nydelig dag vi aldri vil glemme."

Lene og Paal: "Vi er super-fornøyd med bryllupsfesten vår og synes du gjorde en god jobb. Maten var veldig god og servicen upåklagelig!"

Camilla og Tonny: "Vi er kjempefornøyd! Vi gjorde mye selv, men det Camilla hos dere ordnet for oss som var frisør, sminke, blomster, transport og musikk var helt perfekt. Hun (frisøren) var utrolig hyggelig og dyktig, og gjorde en kjempegod jobb;)"

Andre og Mona: "Vi hadde en veldig fin dag, og middagen på Mirabelle var helt fantasisk. Takk for hjelpen".

Kristine og Eirik: "Når vi kom til Roma og møtte Camilla følte vi hun hadde full kontroll og at alt var på plass. Det var veldig betryggende og hun ga oss en ro som vi tok med oss inn i bryllupet. Tusen takk for at dere bidro til å skape en uforglemmelig dag!"

Bente og Sindre (katolsk): "Veldig bra service og Camilla hadde full kontroll på alt. Dette var veldig betryggende. Generelt veldig fornøyd med hele pakken. Alt ble veldig bra. Vil absolutt anbefale dere til andre. Vi hadde en kjempefin dag! Utrolig fine bilder, gleder meg til å se resten!"

Positano, Ravello:
Iselin og Marius (Positano): "Vi er veldig fornøyde med å ha valgt Bryllup i Italia som bryllupsplanlegger for vårt bryllup i Positano. Vi fikk god og profesjonell oppfølging, vi ble lyttet til og fikk tilrettelagt dagen akkurat slik vi ønsket oss. Det ble en fantastisk dag fra start til slutt. Dyktig frisør, vielse med nydelig utsikt og musikk, kjempe stilig bil og en nydelig restaurant som ordnet med dekorasjoner, fantastisk mat/vin og bryllupskake som overgikk alle våre forventninger. Det kunne ikke blitt mer perfekt for oss! Vi er veldig overveldet, takknemlige og lykkelige for å ha med oss fantastiske minner for livet. Tusen takk for all oppfølging og god hjelp!"

Siv og Johan (Positano): "Vi var veldig fornøyde med hjelp til å arrangere vårt bryllup i Positano. Vi opplevde det som svært trygt å ha Bryllup i Italia som planlegger/arrangør av vårt bryllup. De gjorde en flott jobb. Vi hadde bryllupsplanleggeren, Camilla, sammen med oss under gjennomføringen. Hun gjorde en usedvanlig god jobb, og var helt avgjørende for den fantastiske opplevelsen bryllupet ble for oss. Vi hadde en fantastisk opplevelse i Positano og under seremonien. Vi var svært fornøyde med dere som planleggere".

Kim og Magdalena (Positano): "Tusen hjertelig takk for all god hjelp i forbindelse med vårt bryllup. Oppholdet i Positano stod til forventningene og mer til. Vi hadde det supergøy! Strålende!!! Igjen, tusen takk!".

Sandra og Jarle (Positano): "Spesiell skryt til Camilla og fotografen, som oppførte seg utrolig profesjonelt. I tillegg var de veldig hyggelige og lette å samarbeide med. Fotografen var svært flink. Vi likte at han kjente til Positano og visste om noen faste steder å fotografere på, men også at han var kreativ og kunne finne locations spontant og i samarbeid med oss. Det var veldig fint at han ga oss instrukser og veiledet oss til å posere riktig og slik at resultatet ble både kult og romantisk, som jo er vår stil. Både fotografen og Camilla var dessuten svært hjelpsomme og tilpasningsdyktige under selve vielsen og fotograferingen etterpå, og lot oss bruke den tiden vi trengte. Vi følte oss avslappet og trygge sammen med dere."

Kari Anne og Jonny (Positano): "Bryllupet vårt i Positano var en fantastisk opplevelse og et minne for livet. "Bryllup i Italia" var veldig presise og ryddige med alt som skulle ordnes, og Camilla var til stor hjelp både underveis i prosessen og under selve vielsen. Takk for hyggelig og ryddig oppfølging under forberedelsene til bryllupet vårt i Positano. Uten all hjelp fra deg ville nok ting ha blitt veldig kaotisk, så tusen, tusen takk! :)"

Elin og Gaute (Ravello): "Vakre Amalfikysten! 29. juli 2015 var vi så heldige å få gifte oss i Ravello. Vielsen fant sted i en romantisk hage med fantastisk utsikt over havet. Camilla var med oss gjennom dagen, og var til stor hjelp og støtte. Hun ordnet med frisør som kom rett til hotellrommet før vielsen, kjempepraktisk! Fotografen tok bilder av både oss og gjestene rundt omkring i Ravello. Perfekte kulisser for bryllupsfotografering! Hotellet ligger helt nede ved sjøen, og vi fikk et stort område av restauranten helt for oss selv. Genialt siden vi hadde med oss mange små barn! De kunne løpe fritt rundt, og vi hadde både minidisco og egen lekekrok etterhvert. Deilig mat og vin, og betjeningen gjorde alt for at vi skulle få en flott dag! Et nydelig og unikt hotell på alle måter. Tusen takk for svært god hjelp, veiledning og raske tilbakemeldinger på mail, Camilla og Pål. Vi var i trygge hender under hele prosessen! Dere kan være stolte av jobben dere gjør, Bryllup i Italia anbefales på det varmeste!"

Vingård i Valpolicella (Verona):

Christina & Halvard: "Hele oppholdet på gården var helt fantastisk. Alt gikk over all forventning. Fra torsdagen til søndagen! Utrolig dyktig sminkør og frisør som var punktlig og som forstod hva jeg ville ha, men som også hjalp der jeg var usikker. Blomstene kom punktlig og var utrolig flotte! Musikkanlegg kom punktlig. Service, mat og vin på gården var upåklagelig! De var utrolig behjelpelige, fleksible og bare helt fantastiske! Utrolig glad for at vi valgte denne gården gjennom dere, og jeg vet at det er mange fra reisefølget som vil reise tilbake igjen. Magisk! Det er ingenting som kan beskrive den fantastiske opplevelsen vi og våre gjester hadde. Var virkelig magisk! Tusen takk!".

Jørgen og Linda (Valpolicella): "Takk for en flott lokasjon for vårt bryllup".

Andre steder:
Cecilie og Kai (Sardinia): "Om du vurderer å gifte deg i Italia så er det ingen tvil om at "Bryllup i Italia" er de rette planleggerne. Opplegget var planlagt til minste detalj og resultatet ble glimrende. Fotografen var utrolig dyktig og fanget bryllupet og stemningen på en utsøkt måte. Servicen på hotellet gjennom hele oppholdet var enestående og selve bryllupsdagen toppet alt. Tett og god oppfølging gjennom hele planleggingsprosessen frem til bryllupsdagen. Takk for at dere gjorde dette til en fantastisk opplevelse for oss."

Hans og Marit (Sardinia): "Vi er kjempefornøyde med bryllupet vårt i Villasimius og alt gikk etter planen på rådhuset, med fotograf, på Stella Maris mm. Alle var så hyggelige og hjelpsomme. De hadde ikke viet et utenlandsk par tidligere på rådhuset og synes det var smigrende at vi hadde valgt deres by."

Sondre og Lillian (Taormina, Sicilia): "Taormina er et nydelig sted, og hele Sicilia. Vi er veldig fornøyd!".

Elin og Alvin (Malcesine, Gardasjøen): "Vi hadde et fantastisk bryllup i helt utrolige omgivelser med en vielse utendørs med utsikt over nesten hele Gardasjøen. Hotellet/ Vingården vi bodde på (alle gjestene også) var helt utrolig med en service på høyt nivå".

Tone og Hans-Petter (Malcesine, Gardasjøen):"Vi hadde det helt fantastisk, stedet var jo bare helt perfekt for oss. Hyggelige mennesker som var behjelpelige. Fotografen var utrolig hyggelig og virket veldig flink. Tusen takk for at du ordnet alt for oss, vi er veldig fornøyd med alt."

Kristine og Scott (Terracina): "Vi er veldig fornøyde med den jobben dere har gjort for oss. Hele arrangementet og dagen ble over all forventning. Hele bryllupsdagen, middagen og spesielt vielsen ble over all forventning. Arrangeringen av selve vielsen var helt perfekt. Virkelig en minnerik opplevelse. Presten var kjempekoselig, han likte vi (og gjestene) veldig godt. Spesielt fornøyd med Camillas oppfølging og hjelp i tiden nærmest og under bryllupet. Det var også veldig bra at Camilla med sitt rolige og behagelige vesen var til stede rett før vielsen. Vi har fått vårt drømmebryllup, mye takket være Bryllup i Italia."

Monica og Fredrik (Lido di Jesolo utenfor Venezia): "Dere har vært veldig imøtekommende i all korrespondanse vi har hatt med dere! Opplegget nede i Venezia fungerte veldig bra! Tolken vår, Anita, var ei herlig dame som gjorde langt mer for oss enn det vi hadde forventet! Busstransport, båttransport og opplegg fra kommunens side under vielsen fungerte også veldig bra, kan anbefale vielse på Lido Stranda! Totalinntrykket av deres firma er bra og solid. Vi vil absolutt anbefale dere til bruk under bryllupsforberedelser i Italia! Takk for god hjelp."

Vibeke og Frode (Verona): "Tusen takk for all bistand og tilrettelegging av vårt bryllup og våre dager i Verona og omegn. Det var perfekt! Tusen takk!"

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny