Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Toscana bryllup 7

Bryllup øvrige steder i Italia

Bryllup i Italia kan arrangere bryllup i de aller fleste byer i Italia. Her er noen eksempler.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

Bryllup i Taormina (Sicilia)
På Sicilias østkyst ligger denne vakre byen i fjellsiden med fantastisk utsikt over havet og vulkanen Etna som nærmeste nabo. Vielsen foregår i byens flotte rådhus. Et bryllup her kan kombineres med en deilig ferie på denne fantastiske øya.

Sicilia Taormina

Bryllup ved Gardasjøen/Verona
Gardasjøen er den største innsjøen i Italia og ligger i den nordre delen av Italia, sentralisert mellom Brescia, Verona, Milano og Venezia. Flere koselige landsbyer og småbyer som Sirmione og Malcesine ligger rundt Gardasjøen og gjør dette området til et yndet sted for bryllup.

Verona regnes som en av de mest romantiske byene i Italia, kjent for stedet hvor Romeo og Julie fant kjærligheten. I Verona kan dere gifte dere i Julies hus. Like utenfor byen finner dere det berømte vinområdet Valpolicella, der de blant annet produserer Amarone-viner.

Les mer om bryllup i Verona og ved Gardasjøen her!

Verona teater

Bryllup i Piemonte
Piemonte sies å være en av Italias best bevarte hemmeligheter. Et bryllup her kan kombineres med en feriereise hvor dere kan utforske den fantastiske naturen, de nydelige landsbyene og ikke minst vinen og maten i byer som Barolo, Barbaresco og Alba.

Piemonte

Bryllup i Venezia
Venezia er magisk og få steder i verden er mer romantisk enn denne teaterscenen av en by. Ønsker dere et virkelig eksklusivt bryllup, er Venezia en perfekt destinasjon.

Venezia

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny