Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllup Roma 6
Bryllup Roma 5
Bryllup Roma 4

Bryllup i Roma

Roma er romantikkens hovedstad. Bryllup i Italia tilbyr alt dere trenger for et perfekt bryllup i Roma. Vår egen bryllupsplanlegger bor selv i Roma og vi er ubeskjedne nok til å påstå at ingen kan bryllup i Roma bedre enn oss.

I Roma kan dere gifte dere borgerlig på flere steder. Rådhuset i Roma ligger på den berømte Kapitol og her kan dere gifte dere i den vakre, røde salen. Dere kan også gifte dere i et tidligere kloster fra middelalderen eller et kapell som nå brukes til borgerlige vielser. Ønsker dere en kristen vielse, kan vi også tilby dette.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!


Uansett om dere vil gifte dere i den norske ambassaden i Roma, ønsker en borgerlig eller kristen vielse, tilrettelegger vi alt dere har behov for. Vår fotograf tar bryllupsbildene på deres favorittsteder i Roma; foran Peterskirken, Colosseum, Spansketrappen eller der dere ønsker det. Vi ordner med brudebukett, frisør og sminke. Ønsker dere å bli hentet i en limousin eller hest og vogn, ordner vi det også.

Roma bryllup

Roma bryllup Her på Kapitol kan dere gifte dere i rådhusets røde sal.

Bryllup i Italia tar seg av alt papirarbeidet og vår norske bryllupsplanlegger stiller som tolk under vielsen. Vi hjelper dere selvsagt også med å finne hotell og restaurant der dere kan ha selve bryllupsfesten.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Bryllup Roma

Roma bryllup

Roma bryllup

Meny