Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllup Roma 6
Bryllup Roma 5
Bryllup Roma 4

Bryllup i Roma

Roma er romantikkens hovedstad. Bryllup i Italia tilbyr alt dere trenger for et perfekt bryllup i Roma. Vår egen bryllupsplanlegger bor selv i Roma og vi er ubeskjedne nok til å påstå at ingen kan bryllup i Roma bedre enn oss.

I Roma kan dere gifte dere borgerlig på flere steder. Rådhuset i Roma ligger på den berømte Kapitol og her kan dere gifte dere i den vakre, røde salen. Dere kan også gifte dere i et tidligere kloster fra middelalderen eller et kapell som nå brukes til borgerlige vielser. Ønsker dere en kristen vielse, kan vi også tilby dette.

Disse 3 stedene kan dere gifte dere borgerlig i Roma: 1. Vielse i Kapitol 2. Munkekloster 3:Kapell

Uansett om dere vil gifte dere i den norske ambassaden i Roma, ønsker en borgerlig eller kristen vielse, tilrettelegger vi alt dere har behov for. Vår fotograf tar bryllupsbildene på deres favorittsteder i Roma; foran Peterskirken, Colosseum, Spansketrappen eller der dere ønsker det. Vi ordner med brudebukett, frisør og sminke. Ønsker dere å bli hentet i en limousin eller hest og vogn, ordner vi det også.

Bryllup i Italia tar seg av alt papirarbeidet og vår norske bryllupsplanlegger stiller som tolk under vielsen. Vi hjelper dere selvsagt også med å finne hotell og restaurant der dere kan ha selve bryllupsfesten.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny