Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Bryllupsbilde 3

Bryllup i Toscana

Toscana er Italia på sitt mest romantiske og forføreriske. Bugnende åskammer, vinranker, olivenlunder og idylliske småbyer møter dere over alt. Det er i hele tatt vanskelig å forestille seg en vakrere eller mer romantisk ramme rundt et bryllup, enn det dere vil oppleve her i Toscana.

Bryllup i Italia kan tilby dere en utendørs vielse med utsikt over det praktfulle toscanske landskapet eller en borgerlig vielse i en av de mange sjarmerende småbyene i Toscana. Et bryllup på vingård kan utmerket godt kombineres med ferie. Vakre byer som Firenze, Siena, Arezzo, San Gimignano, Montalcino, Pienza og Montepulciano er bare en kort tur unna. Hele Toscana er som et overflødighetshorn, når det gjelder kunst, kultur, sjarmerende småbyer og fantastiske mat- og vinopplevelser.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

Bryllup i Toscana fremstår for mange som selve drømmebryllupet ! Bryllup i Italia kan tilby dere vielser i de fleste kommuner i denne fantastiske regionen. De fleste velger å holde seremonien på vingård, borg eller slott, der alle gjestene også kan bo under oppholdet. Vi tilbyr både borgerlig og kristen seremoni - valget er deres. Her er noen forslag på flotte steder i Toscana der dere kan gifte dere.

Vinslott ved Firenze - klikk for egen presentasjon

Like utenfor Firenze ligger dette 900 år gamle middelalderslottet. Bygningen var opprinnelig en del av forsvarsverket rundt byen, men ble for 500 år siden overtatt av Firenzes herskere, Medici-familien, som bygde den om til et flott renessanseslott. Her i denne historiske bygningen kan dere ha selve vielsen inne i slottets borggård, i det private kapellet eller ute i hagen. Festen etterpå holder dere ute med utsikt over vinrankene og de nærliggende åssidene eller inne i den koselige restauranten. På dette stedet kan også gjestene bo i villaen eller en av leilighetene med svømmebasseng utenfor døren.

Bryllup vinslott

Se mange bilder fra bryllup på vinslottet på vår Facebookside.

"Vi vil gjerne få takke for et fantastisk bryllup! Dagen kunne ikke vært mer perfekt. Alt var lagt så godt til rette fra deres side og alt gikk som smurt, vi kunne bare nyte dagen 110%! Vi hadde en uforglemmelig uke på vinslottet. Stedet var magisk og bryllupet overgikk alle forventninger. Verten var fantastisk hyggelig. Frisøren kjempe dyktig og hjelpsom. Blomstene helt nydelige! Camilla var kjempe hyggelig og hjelpsom på alle måter. Restauranten var helt fabelaktig, nydelig mat, og verdens beste bryllupskake! Har ikke helt ord for alt – det var rett og slett en helt fantastisk dag som vi aldri vil glemme og vi skal definitivt tilbake!" (Christina og Vegard).

Vingård ved Montepulciano - klikk her for egen presentasjon

Denne vingården ligger en drøy halvtime sørøst for Siena i Toscana, ikke langt fra den kjente vinbyen Montepulciano. Her kan opptil 100 personer bo, fordelt på 3-4 hus med svømmebassenger på den flotte eiendommen.

Selve vielsen foregår ute i den vakre hagen med utsikt ut over landskapet eller inne i vinkjelleren. Bryllupsmaten blir laget på stedets egen restaurant og bryllupsmiddagen holdes der eller aller helst ute under den toscanske stjernehimmelen.

Bryllup Toscana vingård

Se mange bilder fra bryllup på vingården på vår Facebookside.

"Stedet er rett og slett fantastisk. Den perfekte plass for bryllup. Jeg skulle bare ønske den helgen varte for evig. Det var en helt fantastisk opplevelse. Vi kunne ikke hatt en mer perfekt plass å ha bryllupsfesten vår".


Borg ved Siena

Et annet alternativ i det samme området er den flotte middelalderborgen det er bilder av under. Denne borgen ligger bare 30 minutter øst for Siena. Borgen er opprinnelig fra 1100-tallet og ligger utrolig flott til på en høyde med utsikt over det fantastisk vakre landskapet i Toscana. Her kan vi tilby bryllup for både små og store selskaper.

Se mange bilder fra bryllup på borgen på vår Facebookside.

"Tusen takk for all hjelp i forbindelse med vårt bryllup på borgen ved Siena. Stedet var helt fantastisk, og svarte virkelig til alle forventninger. Villaen vi bodde på hadde utrolig vakker utsikt over slottet og det vakre landskapet. Fabrizio var helt super og bisto med den minste lille ting. Apperitifen var helt fantastisk, det samme var den påfølgende bryllupsmiddagen og stedets egenproduserte viner. Bryllupskaken var i en klasse for seg. Alle gjestene storkoste seg, og vi skal definitivt tilbake!". Marianne og Pål.


Chianti Classico

Vingården på bildene nedenfor ligger i Chianti Classico, mellom Firenze og Siena, midt i hjertet av Toscana. Stedet er kjent for sin praktfulle villa og de fantastiske hagene, der dere kan vies og holde bryllupsfest. All maten blir tilberedt på stedet, der det også produseres meget anerkjente viner. Det organiseres omvisninger og vinsmakinger på gården. Stedet har flere svømmebassenger og en rekke hus og leiligheter der bryllupsgjestene kan bo.

Se bilder fra bryllup på dette stedet på vår Facebookside.

"Bryllup i Italia er et kjempe flott og bra tilbud til dem som virkelig ønsker et drømmebryllup i nydelige Italia! Behjelpelige og service innstilte planleggere, majestetiske atmosfærer og i helheten en kjempeflott pakke som vi ønsker å anbefale til alle som vil ha et Kvalitetsbryllup med stor K." Nina og John-Olav.


Bryllup øvrige steder i Toscana

Mange av Italias mest sjarmerende byer ligger i hjertet av Toscana. Vi kan tilby dere toscansk bryllup i Firenze, Siena, Lucca, Cortona, Volterra, Greve in Chianti, Poppi, Arezzo og flere andre steder i Toscana.

Se mange bilder på våre Facebooksider.

Bildene ovenfor er fra rådhusene i Siena, Cortona og Firenze, hvor den borgerlige vielsen finner sted.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny