Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Positano bryllup 2
Positano bryllup 1

Bryllup ved havet

Bryllup i Sperlonga, Santa Marinella eller San Felice Circeo
Disse sjarmerende byene som ligger under 2 timer kjøring fra Roma, og er perfekte destinasjoner hvis dere vil ha et italiensk strandbryllup eller ønsker å kombinere deres bryllup med badeferie. Vielsen kan også foregå i byenes rådhus. Disse små byene ved havet er blant våre mest populære destinasjoner for bryllup i Italia.

Bryllup på Amalfikysten: Positano, Amalfi og Ravello.
I denne lille perlen sør for Napoli foregår vielsene utendørs med utsikt over den dramatiske Amalfi-kysten, som regnes som et av de mest romantiske områdene i hele Europa. Utenfor kysten ligger den legendariske øya Capri. Oldtidsbyen Pompeii og vulkanen Vesuv ligger også like i nærheten.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny