Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Toscana bryllup 6

Bryllup i Italia - hva koster det?

Et bryllup i utlandet høres kanskje både eksklusivt og dyrt ut. Bryllup i Italia kan tilby bryllup tilpasset ethvert budsjett og det er ofte billigere enn man tror. Fly og hotell dekker gjestene som regel selv og antallet gjester blir nesten alltid lavere enn om dere velger å gifte dere i Norge.

Uansett hvordan dere velger å feire deres store dag, tror vi at et tilsvarende arrangement vil koste mer i Norge. Prisene kan variere en del, men her er et anslag på hva det vil koste med et italiensk bryllup. Vær oppmerksom på at prisene kan variere avhengig av hvor i Italia dere ønsker å gifte dere. Vi tar forbehold om prisendringer.


  • Kostnader for selve vielsen, leie av kirke eller rådhus til vielsen, honorar til prest eller dommer, skatter og avgifter, arbeid med og innsendelse av dokumenter, samt tolketjenester før og under vielsen koster fra ca kr 19.900,-. Prisene varierer hvor i Italia dere ønsker å gifte dere og vil fremkomme i selve tilbudet.
  • En flott buffé eller tre retters middag på en bra restaurant eller vingård koster fra ca kr 1.300,-. Bryllupskake og vin er ofte inkludert.
  • Norsk frisør inkludert sminke ca kr 6.000 - 7.500,-.
  • Brudebukett fra ca kr 1.400,-
  • Fotograf fra ca kr 9.500,-
  • For bryllup i Italia er vårt honorar fra kr 15.500,-. Dette innebærer all planlegging, bistand og rådgivning, samt fremskaffelse av tilbud på de tjenestene dere ønsker.

Vi er deres representant i Italia og vil kunne tilby dere bryllupsmiddag, restauranter, hotell, frisør, blomster, fotograf, transport og andre aktiviteter. Hvor mye dere ønsker å bestille gjennom oss, velger dere selvsagt selv. Vi tilbyr det dere vil ut fra ønsker og budsjett.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS. Vi er også medlem i Reisegarantifondet, noe som gir dere ekstra trygghet som kunde.

2

Meny