Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Jentebryllup
Brudebuketter

Bryllup i Italia for lesbiske og homofile

I pavens Italia kan par av samme kjønn fremdeles ikke inngå ekteskap i kirken, men Bryllup i Italia kan likevel tilby en kirkelig velsignelse av brudeparet eller arrangere et borgerlig bryllup.

Det er lite som tyder på at den katolske kirke har til hensikt å anerkjenne ekteskap mellom to mennesker av samme kjønn. Den italienske presten som Bryllup i Italia samarbeider med er imidlertid protestant og han gir gjerne sin velsignelse til lesbiske og homofile par som allerede har giftet seg i Norge. Dette kan selvsagt også gjøres for par som ønsker å markere at de endrer status fra partnerskap til ekteskap.

Bryllup i Italia hjelper dere også med bestilling av hotell, restauranter, fotograf, blomster og alt annet dere trenger for å virkeliggjøre drømmen om en italiensk bryllupseremoni. Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

11

Meny