Edinburgh
Firmatur til Edinburgh

Firmatur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mye å by på av attraksjoner. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Her foregår det verdenskjente Edinburgh MilitaryTattoo. I byen finnes mange flotte museer, det er gode shoppingmuligheter og et aktivt uteliv.

The Royal Mile er veien opp til selve borgen og her finnes masser av spennende forretninger, puber og restauranter. Her finner dere også det meget populære The Scotch Whisky Experience. Dette er både et museum der man kan lære masse om whisky, men også mye mer. Ellers har Edinburgh veldig mye å tilby av kultur, shopping og meget gode restauranter. The Scottish National Galleries og Palace of Holyroodhouse er eksempler på byens mange imponerende severdigheter.

Vi tilbyr også flotte utflukter til meget interessante steder som Stirling Castle, Rosslyn Chapel og Glenkinchie whisky-destilleri. En annen populær aktivitet er Edinburgh Underground Ghost Tour, en småskummel guidet tur i "byen under byen".


"Takk for at dere la opp en så flott tur for oss. Alt gikk som forventet fra vi først tok kontakt til vi kom hjem. Kom med gode forslag til hva vi kunne gjøre, som var relevant til hva vi var ute etter. Oppfylte alle ønskene våre. God service fra TravelMaker". Tilbakemelding fra firma som reiste med oss på firmatur til Edinburgh.


Ed 3 Ed 2

Programforslag for firmatur til Edinburgh:

Dag 1:
Ankomst Edinburgh.
Byvandring med besøk på Edinburgh Castle og Scotch Whisky Experience.
Middag på restaurant.

Dag 2:
Utflukt til det myteomspunne Rosslyn Chapel og besøk på et ekte whisky-destilleri.
Kvelden avsluttes med et Scotch Evening Show med musikk og dans.

Dag 3:
Tid til shopping eller utforske mer av byen.
Buss til flyplassen for hjemreise.


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Ed 1Alle foto unntatt toppbildet: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny