København
Firmatur til København

Firmatur til København

Vakre København er en svært populær by for oss nordmenn og det er ingen tvil om at det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt deilig er det å være norsk på firmatur i København. Byen byr på alt fra kulturelle opplevelser og hyggelige parker til deilige spisesteder og et variert uteliv.

København har et stort tilbud av kulturelle aktiviteter med flere bra teatre og museer. København er en herlig by å rusle rundt i og oppdage de største severdighetene på egen hånd. Hvis man ønsker en rask oversikt og orientering i byen, kan sightseeingbåter med guide som går i rute anbefales.

De berømte severdighetene omfatter blant annet Den lille havfrue - statuen som er et kjent symbol for byen, den store fornøyelsesparken Tivoli, Rundetårn som er Europas eldste fungerende observatorium, Rosenborg slott og fristaden Christiania. Verdens lengste gågate, handlegaten Strøget, er en severdighet i seg selv. Nyhavn er et populært bar- og restaurantstrøk med uteservering langs bryggen.

Restaurantutvalget i København er en storby verdig, og kjøkkenet gjenspeiler den flerkulturelle befolkningen som byen huser.

København


"Vi hadde en veldig fin tur. Fordelen med å bruke dere var at dere ordnet alt det praktiske i forhold til reisen. Tusen takk for all hjelp, du har gjort jobben mye enklere for meg. Totalvurdering: Meget fornøyd." Fornøyde kunder som reiste på tur til København med TravelMaker.

Forslag til program for firmatur til København:

Dag 1:
Ankomst København. Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet. Felles middag, for eksempel på Gråbrødre torv

Dag 2:
Frokost på hotellet. Sightseeing med profesjonell guide. Lunsj (på dansk 'frokost'), kanskje ved kanalen i Nyhavn. Besøk det «runde Tårn», innom Tivoli og de mange attraksjonene
Felles middag om kvelden, for eksempel. på «Torvhallerne» ved Nørreport stasjon

Dag 3:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Tid til egen disposisjon. Hva med å leie en sykkel og tråkke seg til «den lille Havfrue»?
Busstransport fra hotellet til flyplassen for innsjekking og hjemreise


København

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

København

Foto øverst: Morten Jerichau. Øvrige bilder: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny