Liverpool Anfield 2
Liverpool 3
Liverpool 1
Firmatur til Liverpool

Firmatur til Liverpool

Liverpool er en av Englands mest spennende storbyer, full av historie, flotte bygninger og moderne arkitektur. I 2008 kunne Liverpool smykke seg med tittelen Europas Kulturhovedstad. Uansett om dere reiser for å oppleve musikk, fotball, uteliv eller shopping, kan vi skreddersy deres firmatur til Liverpool. Pål Chr. Møller i TravelMaker har vært i Liverpool 130 ganger og kjenner byen bedre enn de fleste.

Liverpool har gjennom århundrene vært kjent som en viktig handels- og sjøfartsby og er preget av påvirkning fra fjern og nær. Blant annet kan byen vise til Europas eldste Chinatown, to flotte katedraler, gode shoppingmuligheter og mange fine restauranter og interessante museer, samt et meget hektisk uteliv!

Byen er aller mest kjent for fotball og musikk. Liverpool F.C. er Englands mestvinnende lag gjennom alle tider. Lillebror Everton er også fra byen. På 1960-tallet ble Liverpool betraktet som Europas musikkhovedstad med grupper som The Beatles og Gerry and The Pacemakers. Fremdeles er byen en levende musikkby med live musikk og konserter hver kveld.


«Meget fornøyd med det faglige og oppfølging hele veien fra TravelMaker», var tilbakemeldingen fra vår siste firmatur til Liverpool.


Liverpool pub

The Philharmonic er en av Liverpools mange, flotte puber.


Forslag til program for firmatur til Liverpool:

Dag 1:
Fly til England

Buss til hotellet midt i sentrum. En sightseeing på veien er også mulig

Felles middag


Dag 2:
Frokost på hotellet
Utflukt i The Beatles fotspor, der vi besøker kjente steder fra storhetstiden til The Beatles

Pub-runde, der vi besøker noen av byens beste puber

Felles middag


Dag 3:
Frokost på hotellet

Denne dagen blir det det fotballkamp

Vi reiser tidlig til stadion for å oppleve stemningen før selve kampen starter

På kvelden blir det felles middag og bytur


Dag 4:
Frokost på hotellet

Tid til litt shopping, før avreise til flyplassen


TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.


Liverpool Cavern

The Mersey Beatles opptrer ofte på The Cavern.


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Liverpool
I Liverpools China Town finner man den største kinesiske portalen utenom Kina - en gave fra vennskapsbyen Shanghai.


Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny