Liverpool Anfield 2
Liverpool 3
Liverpool 1
Firmatur til Liverpool

Firmatur til Liverpool

Liverpool er en av Englands mest spennende storbyer, full av historie, flotte bygninger og moderne arkitektur. I 2008 kunne Liverpool smykke seg med tittelen Europas Kulturhovedstad. Uansett om dere reiser for å oppleve musikk, fotball, uteliv eller shopping, kan vi skreddersy turen deres. Pål Chr. Møller i TravelMaker har vært i Liverpool 130 ganger og kjenner byen bedre enn de fleste.

«Meget fornøyd med det faglige og oppfølging hele veien fra TravelMaker», var tilbakemeldingen fra vår siste firmatur til Liverpool.


Liverpool har gjennom århundrene vært kjent som en viktig handels- og sjøfartsby og er preget av påvirkning fra fjern og nær. Blant annet kan byen vise til Europas eldste Chinatown, to flotte katedraler, gode shoppingmuligheter og mange fine restauranter og interessante museer, samt et meget hektisk uteliv!


Byen er aller mest kjent for fotball og musikk. Liverpool F.C. er Englands mestvinnende lag gjennom alle tider- Lillebror Everton er også fra byen. På 1960-tallet ble Liverpool betraktet som Europas musikkhovedstad med grupper som The Beatles og Gerry and The Pacemakers. Fremdeles er byen en levende musikkby med mange konserter.


TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny