London
Firmatur til London

Firmatur til London

London er Storbritannias hovedstad og en verdensmetropol som de fleste nordmenn har et forhold til. London er en by med veldig mange spennende aktiviteter året rundt.

Med TravelMaker kan dere oppleve veldig mye, både når det gjelder aktiviteter, severdigheter, måltider og annet. Vi kan også skaffe billetter til musicals, show og fotballkamper. Mulighetene i London er nærmest ubegrenset og det er veldig gode flyforbindelser fra Norge. Vi kan tilby dere hotell i alle prisklasser, avhengig av hva dere ønsker.


-Takk for en veldig bra tur! Tilbakemelding fra fornøyd firmakunde på London-tur.


TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, møter, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny