Madrid 2
Madrid
Real Madrid
Firmatur til Madrid

Firmatur til Madrid

Drar dere på firmatur til Madrid får dere det beste av Spania. I Madrid kan dere oppleve fantastisk kunst og kultur, forrykende flamenco-show, magisk tapas og fotball i verdensklasse.

Marid er en av Europas beste destinasjoner når det gjelder gode mat- og vinopplevelser. I byen er det flere barer enn i hele Norge. Spanjolene selv elsker å gå på tapasrunde i byen, der man går fra bar til bar og kan velge mellom utallige delikatesser. I Madrid finner man også verdens eldste restaurant, et fantastisk matmarked og gode vinbarer. I byen kan man også oppleve forrykende Flamenco-show, noe som definitivt hører med på en tur til Spanias hovedstad.

Madrid Serrano
Madrid er kjent for sine tapas-barer. Serrano-skinker er alltid populært.

Madrid er en av Europas absolutte kunsthovedsteder og drar dere på firmatur til Madrid anbefaler TravelMaker en tur gjennom kunstløypa «Golden Mile», et område som rommer de tre verdensberømte kunstmuseene Prado, Thyssen Bornemisza og Reina Sofia. Palacio Real, det pompøse kongelige slottet, er en severdighet i seg selv. Vi anbefaler også et besøk til store og vakre Plaza Mayor - et herlig torg med aner fra middelalderen. Her er det herlig å nyte livet på en av de mange uterestaurantene.

Retiro-parken er også verdt et besøk. Parken ansees å være en av de vakreste stedene i Madrid, og her finnes frodig vegetasjon, monumenter, fontener og en kunstig innsjø. Det nye og flotte friområdet Madrid Rio kan være et flott sted for en kveldsutflukt. For fotballinteresserte anbefaler vi sterkt et besøk til Santiago Bernabéu, hjemmebanen til Real Madrid for kamp eller omvisning.

Madrid er en super by å shoppe i med Spanias største varehus El Corte Ingles. Byen er kjent for å ha lange perioder med salg på spanske merkevarer som Loewe, Zara, Mango and Desigual.

Real Madrid
Å overvære en fotballkamp med Real Madrid er et must!

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny