Ronda
Malaga
Firmatur til Malaga / Costa del sol

Firmatur til Malaga / Costa del sol

Malaga ligger på Costa del Sol i Spania og anses som solkystens hovedstad. Været er mildt hele året med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader.

Det gamle kvartalet i sentrum er koselig og her finner dere mange historiske bygninger. Malaga har over 20 museer inkludert det største, Picasso Museet. I Malaga ligger Spanias største havn og på hver side av havnen ligger sandstrender med typiske strandbarer."Calle Larios" er Malaga mest berømte shoppinggate. Med hundrevis av restauranter og tapasbarer har Malaga god stemning hele dagen – og hele natten."Synes stedet var perfekt for oss. Flyturen og transfer til hotellet var perfekt! Hyggelig guide og god Cava. Hotellet var perfekt! Besøk i Mijas med tapas lunsj var mer enn perfekt!!! Alt helt topp!!!!! Middag med grilling på stranden var morsomt". Fornøyd kunde på firmatur til Malaga.Malaga vin

Flott vinbar i Malaga.Forslag til program for firmatur til Malaga:


Dag 1:
Avreise fra Norge. Ankomst Malaga flyplass. Dere møtes av våre representanter på flyplassen og følges til hotellet i Malaga med buss. Servering av Cava underveis. Innsjekking på hotellet.


Dag 2:
Frokost på hotellet. Avreise til den hvite byen Mijas Pueblo med buss. Guidet omvisning i Mijas Pueblo etterfulgt av besøk på vinbodega med vinsmaking og tapas-lunsj. Ettermiddagen til fri disposisjon, som for eksempel shopping eller SPA. Felles grilling på stranden på kvelden.


Dag 3:
Frokost på hotellet. Felles utflukt med Katamaran. Lunsj om bord. Ettermiddag til fri disposisjon. Felles middag på en av Malagas beste restauranter om kvelden.


Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Sol og bad på stranden etterfulgt av kurs i Paella-laging. Felles Paella lunsj på stranden. Etter lunsj avreise med buss til flyplassen og hjemreise til Norge.


"Etter en hard konkurranse blant flere turarrangører, valgte vi TravelMaker med Linda Wasshaug i spissen. Hun var raskt på banen og kom opp med gode forslag til destinasjoner som tilfredsstilte våre ønsker og krav. Gruppen var på over 100 personer og det var viktig med fleksibilitet. Vi ønsket å sette firmaets preg på reisen. Dette krevde tett og godt samarbeid mellom oss som kunde og TravelMaker med sitt nettverk. Samarbeidet fungerte veldig bra. Vi hadde en fantastisk opplevelse. Gjentar det gjerne med TravelMaker som turoperatør." Firma som reiste med TravelMaker til Nerja ved Malaga.


Malaga


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny