Milano 1
Firmatur til Milano

Firmatur til Milano

Drar dere på firmatur til Milano vil dere få en tur tettpakket med mote, mat, opera og shopping i verdensklasse. Her møter fasjonable motehus mange tusen års historie og kultur. Livet i Milano handler om å nyte selve livet.

Den enorme marmorkirken Duomo er den tredje største kirken i verden. Den er utsmykket med ca 3500 statuer og 135 spir, og takterrassen gir dere en flott utsikt over byen. La Scala er verdens mest kjente operahus. Palazzo Marino som ligger like ved siden av La Scala er et vakkert palass, bygget i 1523. I Milano finnes også Leonardo da Vincis maleri Nattverden, et av verdens mest kjente kunstverk. Det finnes et stort utvalg av barer og restauranter - og kjøkkenet i området er kjent for å være veldig bra. Delikatesseforretningen Peck byr på store gourmet-opplevelser.

Milano firmatur

I Milano dreier det meste seg om mote, og derfor er shoppingmulighetene store. Den mest eksklusive handlegaten er Via Montenapoleone. På Corso Buenos Aires og Corso Vercelli er prisene mer normale, og her handler gjerne milaneserne selv.

Vi kan bidra med å arrangere mange aktiviteter. Formel 1 Grand Prix på Monzabanen arrangeres på høsten og flerfoldige festivaler og messer arrangeres året rundt. Er det fotballfans i reisefølget anbefaler vi også å oppleve en hjemmekamp med AC Milan eller Inter.


Forslag til program for firmatur til Milano:

Dag 1: Ankomst til Milano. Transport til hotellet med buss
Felles velkomstmiddag

Dag 2: Frokost på hotellet
Byvandring med guide i det sentrale Milano, med marmorkirken Duomoen, det eksklusive Galleria Vittorio Emanuele, som avsluttes ved Theatre la Scala
En utflukt til Como, vingårdsbesøk eller en aktivitet er også mulig
Fotballkamp med AC Milan eller Inter kan også være et alternativ
Felles middag på lokal italiensk restaurant

Dag 3: Frokost på hotellet
Utsjekk. Tid til litt shopping på egenhånd, før avreise til flyplassen og hjemreise


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Milano

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.


Meny