Munchen
Firmatur til München

Firmatur til München

München er Tysklands tredje største by og Bayerns hovedstad. München er et ypperlig sted å dra på firmatur til. Byen er munter og lystig med praktfulle byggverk fra bayersk fortid, har et utsøkt kulturprogram, berømte museer og eksklusiv shopping.

Reiser dere på firmatur med TravelMaker til München kan dere oppleve lederhosen, bratwurst, eisbein, sauerkraut, jodling og ompamusikk i skjønn forening. Av aktiviteter kan vi blant annet anbefale et besøk på «Deutsches Museum», et av verdens største tekniske museer. Vi anbefaler også en tur til Olympiaparken og alle de klassiske bilmodellene i «BMW-Haus». Nyt godt øl og opplev den trivelige stemningen i ølhallen på Hofbäuhaus. Ta en pause i den vakre parken Englischer Garten. For alle som elsker øl, sang, pølser og musikk er oktoberfesten et «must».


Forslag til program for firmatur til München:

Dag 1: Avreise fra Norge til München
Buss fra flyplassen til hotellet for innsjekking
Hvis tiden tillater det; et must med ekte bayersk øl-smaking
Felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost på hotellet
Sightseeing i varierte og spennende bayerske München, ved elven Isar. Avsluttes med felles lunsj på et vertshus
Felles middag på for eksempel elvebåt

Dag 3: Frokost på hotellet. Egen tid til disposisjon eller besøk BMW museet ! Et annet alternativ er å ha en ute-piknik i den gedigne Englischer Garten
Utsjekk, mulig aktivitet, og transfer til flyplassen for hjemreise


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny