New York
Firmatur til New York

Firmatur til New York

New York kalles gjerne «byen som aldri sover». Velger dere å reise på firmatur til New York kan vi garantere en tur med overflod av attraksjoner, liv og røre, god mat, show og musikaler, fantastisk shopping, men også mulighet til å oppleve det litt sære og rare.

Mulighetene er for aktiviteter er uendelige i denne pulserende byen, men vi trekker gjerne frem noen; opplev energiskeTimes Square, besøk Ground Zero, sjekk ut Rockefeller Center, se den flotte katedralen St. Patrick, ta en shoppingrunde på 5th Avenue, koble av med en jogge- eller spasertur i Central Park, ta et museumsbesøk på The Metropolitan Museum, ta turen helt i toppen av Empire State Building, se en Broadway-forestilling, et stand up-show eller gå på en av de mange pubene, barene eller klubbene som byen har å by på.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny