Nice 4
Nice 3
Nice 2
Nice
Firmatur til Nice og den franske rivieraen

Firmatur til Nice og den franske rivieraen

Nice er en flott by på den franske rivieraen, eller Cotê d’Azur, som er det franske navnet på denne herlige kyststripen ved Middelhavet. Reis med TravelMaker på firmatur til Nice for å nyte varmen og oppleve kunst, kultur, god mat og vin.

Nice er den femte største byen i Frankrike og er på mange måter en helt unik by. Gamlebyen er utrolig sjarmerende og her ligger fortausrestauranter og små forretninger side om side i de trange smugene. Bare noen få meter unna finner man den flotte stranden og byen har også et fantastisk kulturtilbud med blant annet egne museer for verdenskjente kunstnere som Matisse og Chagall. Kort vei unna ligger sjarmerende byer som St. Paul-de-Vence, Eze, Antibes og Cannes. Shoppingtilbudet er også meget bra i Nice.

TravelMaker kan skreddersy deres firmatur til Nice med utflukter, vinsmaking og mye annet. I Nice er det behagelig temperatur året rundt. Hit kan man reise og oppleve sol og varme fra februar til november. En annen fordel med Nice er at det går direkte fly hit fra flere norske byer og flyplassen ligger bare 10 minutter fra sentrum. Vi tilbyr hotell i alle prisklasser.


"Supert opplegg! Guiden var kjempeflink. Vinsmakinger, utflukter og måltider var helt topp."
Fornøyde kunder på firmatur til Nice.

01301c3e220d2f12108184948f17344e100cd42927
Havnen i Nice.


Forslag til program for firmatur til Nice:

Dag 1:
Ankomst
Byvandring i gamlebyen
Middag på en av byens mange hyggelige restauranter

Dag 2: Frokost på hotellet
Besøk på en flott vingård i Bellet - rett utenfor Nice eller en utflukt med veteranbiler
Lunsj og besøk i den vakre middelalderbyen Saint-Paul-de-Vence
Buss videre til Antibes, med Picasso-museet og Frankrikes eneste Absinth-bar

Dag 3: Frokost på hotellet
Buss til Cannes. Besøk på festivalpalasset, der den berømte filmfestivalen finner sted
Båttur til øya St Honoret med vinsmaking på vingård på et flott munkekloster
Hjemreise med kveldsflyet


Cannes
I Cannes finner man det verdensberømte Hotel Carlton.

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

TravelMaker kan også tilby for utleie leilighet i Nice med 5 sengeplasser og villa i Mougins (Cannes) med 12 sengeplasser.

Lerins
På en av de små øyene utenfor Cannes finner man dette klosteret, der det produseres meget anerkjente viner.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny