Palma
Firmatur til Palma

Firmatur til Palma

På sørkysten av øya Mallorca ligger den multikulturelle byen Palma. Palma er ganske enkelt en spansk storby i lite format - full av liv og herlig temperament. Få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. Mallorca kan friste med 280 soldager i året og er derfor et attraktivt reisemål året rundt.

"Turen var etter all forventning og vel så det – samtlige deltakere var godt fornøyd med opplegget. Vi kommer helt sikkert til å kontakte dere igjen om vi skal på lignende turer i fremtiden!". Tilbakemelding på firmatur til Palma.


Reiser dere på firmatur til Palma kan dere kombinere et faglig opplegg med et stort utvalg av kultur, severdigheter, shopping og uteliv. Palma er også en herlig matby og her nyter dere blant annet tapas på sitt beste.

I Palma kan dere hente inspirasjon og kreativt påfyll på en gallerirunde hvor dere besøke museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Mirómuseet i Cala Mayor. Arkitekturen er storslagen og de gamle bydelene med originale husfasader, kirker og torg bør oppleves. Er det ønskelig med ytterligere historisk påfyll anbefaler vi de arabiske badene, borgen Bellver og den mektige gotiske katedralen La Seu. Det finnes også langstrakte deilige strender både øst og vest for byen. Dere er kun en halvtime med buss unna en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Dryppsteinsformasjonene i Dragegrottene, katamaranseiling og en dagstur til den vakre fjellandsbyen Valdemossa og Appelsindalen er eksempler på hva dere kan oppleve.


De fleste flyselskapene flyr til Palma. Flyet lander på Palmas flyplass og det tar kun ca 30 min med buss til Palma sentrum.


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.


Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny