Paris 3
Paris 2
Paris 1
Firmatur til Paris

Firmatur til Paris

Eiffel-tårnet, Triumfbuen, Louvre, Montmartre, Moulin Rouge og mye, mye mer. Paris er en by man aldri kan få nok av. Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner, restauranter i alle prisklasser, show og vinbarer. TravelMaker er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker. Hva med en annerledes sightseeing i 2CV'er eller en segway-stafett? Byen passer veldig godt både for voksne og barn.

"Like vellykket nok en gang!!! Folk var veldig fornøyd. Dere gjorde en kjempejobb. TUSEN TAKK!", var tilbakemeldingen på vår forrige firmatur til Paris.


Firmatur Paris 2 CV

Sightseeing med originale 2 CV'er er en populær og morsom aktivitet når man er på firmatur til Paris.


Forslag til program for firmatur til Paris:

Dag 1: Ankomst Paris. Buss fra flyplassen til hotellet for innsjekking.
På ettermiddagen/kvelden blir det velkomstmiddag på en av de mange hyggelige restaurantene i byen.
Dere kan også spise middag på Lido eller et av de andre berømte show-stedene i Paris.

Dag 2: Denne dagen kan dere ha sightseeing med 2 CV'er i Paris. Sjåføren er guide og kjører dere til de severdighetene dere ønsker å se. Avsluttes ved en hyggelig restaurant, der vi arrangerer vinsmaking før lunsjen.
Felles middag, for eksempel på en elvebåt på Seinen eller i en Michelin-restaurant oppe i Eiffel-tårnet.

Dag 3: Denne dagen kan det legges opp en utflukt, f eks en tur til det imponerende slottet i Versailles. Vi kan også arrangere en team-aktivitet denne dagen.
Felles middag på kvelden

Dag 4: Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise


Firmatur Paris opera

Opera Garnier.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

TravelMaker legger opp turen med de utfluktene og aktivitetene dere selv ønsker. TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller legge opp en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Alle fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny