Paris 3
Paris 2
Paris 1
Firmatur til Paris

Firmatur til Paris

Eiffel-tårnet, Louvre, Montmartre, Moulin Rouge og mye, mye mer. Paris er en by man aldri kan få nok av. Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner, restauranter i alle prisklasser, show og vinbarer. TravelMaker er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker. Hva med en annerledes sightseeing i 2CV'er eller en segway-stafett?

"Like vellykket nok en gang!!! Folk var veldig fornøyd. Dere gjorde en kjempejobb. TUSEN TAKK!", var tilbakemeldingen på vår forrige firmatur til Paris.


TravelMaker legger opp turen med de utfluktene og aktivitetene dere selv ønsker. TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller legge opp en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Firmatur Paris opera
Opera Garnier.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Firmatur Paris 2 CV

Alle fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny