Praha
Firmatur til Praha

Firmatur til Praha

Praha er en fantastisk by med en rik historie, en pulserende nåtid og en lysende framtid. Byen er full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av fantastisk kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Praha en meget populær destinasjon.

På firmatur til Praha kan vi anbefale aktiviteter som cruise på Donau, en utflukt til byen Pilsen, en hyggelig aften i en typisk «ølkjeller» eller en utflukt til byen Karlsbad som er kjent for sine 12 helsebringende termalbad og varme kilder.

TravelMaker kan også hjelpe dere med faglig opplegg; bedriftsbesøk, konferanser eller en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny