Roma 3
Roma 2
Roma 1
Firmatur til Roma

Firmatur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by og ufattelig rik på historie og kultur. Det er også mange muligheter til spennende aktiviteter og gode mat- og vinopplevelser.

Å spasere rundt i Roma er som å gå gjennom et enormt museum med severdigheter, vakker kunst og arkitektur rundt
hvert eneste gatehjørne. I Roma kan vi tilby aktiviteter som Vespa-tur, pizzakurs, vinsmaking, et rebusløp i fotsporene til filmen og boken "Engler og Demoner" og mye annet.

Med sine utallige kulturtilbud og muligheter for kulinariske opplevelser, kan vi trygt si at Roma er et perfekt reisemål for alle som setter pris på det gode liv – La dolce vita!

Roma


«En kjempefin tur med godt organisert og gjennomført opplegg! Vi følte oss trygge og ble vel tatt vare på fra vi ble hentet på flyplassen til vi dro hjem. TravelMaker har meget god lokalkunnskap og et veldig godt lokalt nettverk». Tilbakemelding fra gruppe som reiste med TravelMaker til Roma.


Roma Forum


Forslag til program for firmatur til Roma:

Dag 1: Avreise fra Norge til Roma
Buss fra flyplassen til hotellet for innsjekking.
På vei til hotellet besøker vi det fantastiske matmarkedet Eataly, der dere også kan spise lunsj.
Felles middag i nærheten av hotellet.

Dag 2: Frokost i hotellets restaurant
Halvdags sightseeing i Roma, der dere får se en del av de mest kjente severdighetene, Peterskirken, Vatikanet, og Colosseum. Felles lunsj underveis.
På ettermiddagen kan vi besøke en vingård utenfor byen eller arrangere en team-aktivitet.
Om kvelden felles middag i området Trastevere.

Dag 3: Frokost i hotellets restaurant.
Utsjekk og transfer til flyplassen.
Innsjekk og hjemreise.


Roma

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Firmatur Roma

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny