Roma 3
Roma 2
Roma 1
Firmatur til Roma

Firmatur til Roma

Roma er kanskje verdens viktigste by og ufattelig rik på historie og kultur. Det er også mange muligheter til spennende aktiviteter og gode mat- og vinopplevelser.


«En kjempefin tur med godt organisert og gjennomført opplegg! Vi følte oss trygge og ble vel tatt vare på fra vi ble hentet på flyplassen til vi dro hjem. TravelMaker har meget god lokalkunnskap og ett veldig godt lokalt nettverk». Dette er tilbakemeldingen vi fikk fra vår forrige gruppetur til Roma.


Å spasere rundt i Roma er som å gå gjennom et enormt museum med severdigheter, vakker kunst og arkitektur rundt hvert eneste gatehjørne.

I Roma kan vi tilby aktiviteter som Vespa-tur, pizzakurs, vinsmaking, et rebusløp i fotsporene til filmen og boken "Engler og Demoner" og mye annet.

Med sine utallige kulturtilbud og muligheter for kulinariske opplevelser, kan vi trygt si at Roma er et perfekt reisemål for alle som setter pris på det gode liv – La dolce vita!


TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny