Stockholm
Firmatur til Stockholm

Firmatur til Stockholm

Stockholm er en av Europas vakreste byer, og her finnes det meste av interessante aktiviteter. Stockholm er med andre ord et yndet sted å dra på firmatur til.

Stockholms gamle bydel, «Gamla Stan» er en sjarmerende bydel i middelalderstil, hvor det både er trange smug, gater med brostein og fasader i mange farger. Det kongelige svenske slottet ligger også her og deler av det er åpent for publikum. Dere finner også Storkyrkan og Nobelsmuseet, og en rekke berømte spisesteder, i Gamla Stan. Byen er kjent for sine fantastiske spisesteder, og fem av byens restauranter har stjerner i Michelin guiden.

Stockholms skjærgård er en perle, og på øya Norröra ligger selveste «Saltkråkan». Vi anbefaler en guidet tur langs skjærgården. Skansen, som ligger på Djurgården, er dyrepark og friluftsmuseum i ett. Friluftsmuseet er velegnet for spaserturer på det store området bestående av over 160 hus fra 1800-tallet. På Vasamuseet kan dere beskue det 69 meter lange og 52,5 meter høye, ekte Regalskipet «Vasa» på kloss hold. Fotografiska er ikke bare er et vanlig museum, men en internasjonal møteplass for kunnskap og opplevelser knyttet til fotografiets mange uttrykk både i fortid, nåtid og fremtid. Her kan dere oppleve fantastiske utstillinger, høre på foredrag og få opplæring. Hallwylska Museet er et museum hvor dere forflytter dere 100 år tilbake i tid. Her får dere servert den fascinerende historien til familien von Hallwyl.

Den svenske hovedstaden byr på mye og variert shopping, her er mange museum bla. ABBA, gallerier, flere teater og variert arkitektur.


"Turen dere laget for oss til Stockholm var outstanding, alt klaffet." Hyggelig med fornøyde kunder.Rib båt


Forslag til program for firmatur til Stockholm:

Dag 1: Ankomst Stockholm, enten med tog eller fly.
Transport til hotellet for innsjekking.
Felles velkomstmiddag i Gamla Stan

Dag 2: Frokost på hotellet.
Gå sightseeing i Gamla Stan med bla Drottningholm slott, Riksdagshuset, Storkyrkan
Avsluttes med felles lunsj.
Team-aktivitet. Hvis temperaturen tillater det, kan vi arrangere en båttur med rib-båter
Felles middag.

Dag 3: Frokost på hotellet. Egen tid.
Utsjekk og transfer til flyplassen/togstasjonen.
Innsjekk og hjemreise.


Stockholm Gamla Stan

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny