Tallinn 2
Tallinn 1
Firmatur til Tallinn

Firmatur til Tallinn

Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon for firmatur.

Tallinn har blitt et meget populært reisemål. Drar dere på firmatur til Tallinn kan dere oppleve de brosteinsbelagte smugene og torgene, kirkene og de vakre kjøpmannshusene, den romantiske og trivelige atmosfæren og de hyggelige restaurantene og vertshusene. Bli med på en rusletur i gamlebyen hvor vi kan besøke noen av de mange kunsthåndverksbutikkene og galleriene. Nyt et godt måltid i en av de mange koselige restaurantene og vertshusene som finnes i Tallinn og ikke minst unn dere en deilig behandling på et av de mange spa- og velværestedene som finnes i Tallinn.


"Vi er veldig fornøyd med turen. Tusen takk for et supert samarbeid. Håper vi kan gjøre dette

igjen". Fornøyd gruppe på tur med TravelMaker til Tallinn.


Tallinn


Forslag til program for firmatur til Tallinn:

Dag 1: Ankomst Tallinn med fly fra Norge og transfer til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange kafeene eller restaurantene.
Felles middag på en tradisjonell estisk restaurant.

Dag 2: Frokost på hotellet. 2-3 timers sightseeing i Tallinn i sentrum og gamlebyen.
Felles lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Forsøk et SPA-besøk kanskje.
Vi kan også arrangere en team-aktivitet denne dagen.
Felles middag på et spiseri eller på en av de mange hyggelige restaurantene i nærheten.

Dag 3: Frokost på hotellet.
Utsjekk og avreise med buss til flyplassen, innsjekk og hjemreise.


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager firmaturen til Tallinn slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.
TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny