Tallinn 2
Tallinn 1
Firmatur til Tallinn

Firmatur til Tallinn

Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon for firmatur.

Tallinn har blitt et meget populært reisemål. Drar dere på firmatur til Tallinn kan dere oppleve de brosteinsbelagte smugene og torgene, kirkene og de vakre kjøpmannshusene, den romantiske og trivelige atmosfæren og de hyggelige restaurantene og vertshusene. Bli med på en rusletur i gamlebyen hvor vi kan besøke noen av de mange kunsthåndverksbutikkene og galleriene. Nyt et godt måltid i en av de mange koselige restaurantene og vertshusene som finnes i Tallinn og ikke minst unn dere en deilig behandling på et av de mange spa- og velværestedene som finnes i Tallinn.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny