Valencia
Firmatur til Valencia

Firmatur til Valencia

Reis på firmatur til solrike Valencia og få en perfekt kombinasjon av strand- og byliv. Valencia byr på en gedigen gyllen sandstrand, saftige appelsiner, innholdsrik kultur, spennende historie, flott arkitektur og trivelig uteliv.

Reiser dere på firmatur til Valencia, Spanias tredje største by, kan vi blant annet anbefale en tur til senteret “Ciudad de las Artes y las Ciencias" som består av unike og arkitektonisk imponerende bygninger. Senteret huser blant annet operaen, teknisk museum og en kjempekino. En tur til det gigantiske akvariet «Oceanogràfic» er også å anbefale. Her finnes over 500 forskjellige arter og mer enn 40.000 skapninger. Besøk den flotte katedralen som er bygget på ruinene av en gammel moské. Her har dere også mulighet til å beskue «Den hellige gral». Katedralen i Valencia har nemlig en versjon av den hellige gral som forskere har funnet ut at mest sannsynlig er den "ekte" gralen Jesus brukte under siste måltid med disiplene. Valencia har også mange imponerende museer som er verdt å besøke.

Det finnes over 20 golfbaner i Valencia og det behagelige klimaet gjør at de som ønsker kan spille golf hele året. Valencia er kjent for å ha noen av de fineste strendene i Spania, og i tillegg til å nyte solen har dere mulighet til å gjøre en rekke vannsportaktiviteter.

Valencia er paellaens hjemby og vi anbefaler dere å smake klassiske spanske risretten. Smak den typiske og tradisjonelle melkehvite drikken «horchata» eller en «Agua de Valencia» som består av lokal cava og appelsinjuice, og en dæsj vodka eller gin. Valencia er kanskje den beste shoppingbyen på Costa Blanca kysten. I sentrum finner du Bonaire, Gran Turia og Nuevo Centro, hvor alle kjede butikkene holder til. I Eixample viker kjedebutikkene for individuelle butikker, gjerne av spanske designere. Plaza del mercado er Europas største innendørs marked, med mer enn 900 salgsboder.

I Valencias flotte 1300-talls katedral, som er bygget i gotisk stil med innslag av barokk- og renessansearkitektur, finner du en av historiens mest sagnomsuste gjenstander. I et eget kapell står selveste Den Hellige Graal, begeret som Jesus brukte ved det siste måltid. Og denne er faktisk anerkjent av Vatikanet som den ekte, i motsetning til de mange andre Hellige Graalene rundt om i verden. Hva som er sant eller ikke, er opptil hver enkelt å tro på.

paella


Forslag til program for firmatur til Valencia:

Dag 1:
Ankomst Valencia flyplass. Transport til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet.
Felles velkomstmiddag.

Dag 2:
Frokost på hotellet.
Sightseeing i gamlebyen med guide.
Felles tapas lunsj.
Tid for team-aktivitet.
Felles middag på lokal restaurant med paella.

Dag 3:
Utsjekk. Tid til shopping på markedet, et SPA besøk eller en tur på stranden, før hjemreise.


valencia-4791112_1920

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny