Wien
Firmatur til Wien

Firmatur til Wien

Wien er Østerrikes hovedstad og kanskje den viktigste musikkbyen i historien. Her bodde og arbeidet komponister som Beethoven, Mozart, Haydn og Strauss-familien. Nyttårskonserter, wienervalser og opera er noe av det vi forbinder med denne byen, men det finnes også veldig mange andre attraksjoner og kulturtilbud i Wien.

De flotte slottene Schönbrunn og Belvedere er steder man er nødt til å besøke. Byen kan også skilte med et av de flotteste kunstmuseene i Europa, Kunsthistorisches Museum med malerier av storheter som Caravaggio, Rafael, Rembrandt og mange andre. Østerrikske kunstnere som Hundertwasser og Klimt er det også umulig å unngå på en tur til Wien. Wien er også kjent for sitt kaféliv, der Café Sacher med sin verdensberømte Sachertorte er den mest kjente. Et besøk på en Heuriger, der de serverer lokal vin og tradisjonell østerriksk mat hører også med når man besøker Wien.


"TravelMaker ble tildelt oppgaven basert på hurtig respons og god forståelse for hva vi var på utkikk etter. Turen ble levert langt over våre forventinger". Fornøyd kunde som reiste med oss til Wien.


Wien
Foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.


Forslag til program for firmatur til Wien:

Dag 1:
Ankomst Wien flyplass.
Transport fra flyplassen til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet.
Tid til egen disposisjon frem til felles middag.

Dag 2
:
Frokost på hotellet.
City sightseeing med buss og guide (varighet inntil 3 timer). Kaffe og Sachertorte underveis.
Heurigen Show og middag på lokalt vinhus/vertshus. Buss tilbake hotellet.

Dag 3:
Frokost på hotellet.
Utsjekk. Avreise med buss fra hotellet til flyplassen. Hjemreise.


TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Wien Schönbrunn 2

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny