Bordeaux 1
Zermatt
Nice

FIRMATUR TIL UTLANDET OG NORGE

Planlegger dere firmatur, kick-off, seminar, konferanse, jubileumstur, premieringstur, kundetur, studietur eller julebord i Norge eller i utlandet? TravelMaker arrangerer skreddersydde firmaturer og hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket firmareise.

Vi har fleksible betingelser knyttet til Korona-epidemien. Ønsker dere å reise til høsten eller til neste år? Det er lurt å starte planleggingen allerede nå. Så fort det åpnes for mer reising, kommer det til å bli fort fullbooket både på hoteller og fly. Vi kan reservere plasser helt uten risiko for dere allerede nå.

Ønsker dere å dra på firmatur til Svalbard, vintur til Frankrike eller besøke Ferrari-muséet i Italia? Ønsker dere å dra på studietur til utlandet, julebord på Svalbard, slalomtur til alpene eller fotballtur til Liverpool, London, Dortmund, Barcelona eller Madrid?

TravelMaker tilbyr spesiallagde firmaturer for små og store grupper og vi lager reisen deres akkurat slik dere ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere og den endelige utformingen av firmaturen gjør vi i samarbeid.

TravelMaker har medarbeidere med mer enn 25 års erfaring på gruppereiser til utlandet, og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa. Hvert år arrangerer vi firmaturer og andre gruppereiser til rundt 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Vi har arrangert firmaturer for banker og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, konsulentfirmaer, advokater, rørleggere, lærere, revisorer, arkitekter og eiendomsutviklere.


"TravelMaker ga oss en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført." Les flere av tilbakemeldingene fra våre firmaturer.


Ferrari

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

17362575_1261380640577869_3500403702973850330_n[2]

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny