Bordeaux 1
Zermatt
Nice

FIRMATUR TIL UTLANDET

Planlegger ditt firma tur for kunder eller ansatte? TravelMaker tilrettelegger firmaturer til utlandet og etter behov skreddersyr vi innhold knyttet til møter, seminarer, konferanser eller incentivturer.

Planlegger du kick-off, seminar, konferanse, jubileumstur, premieringstur, kundetur, studietur eller julebord i utlandet? TravelMaker arrangerer skreddersydde firmaturer og hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket firmareise.

Ønsker dere å dra på firmatur til vingårder i Frankrike eller besøke Ferrari-muséet i Italia? Ønsker dere å dra på studietur til utlandet, slalomtur til alpene eller fotballtur til England eller Spania? TravelMaker tilbyr spesiallagde firmaturer for små og store grupper og vi lager reisen deres akkurat slik dere ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere og den endelige utformingen av firmaturen gjør vi i samarbeid.

TravelMaker har medarbeidere med mer enn 25 års erfaring på gruppereiser til utlandet, og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa. Hvert år arrangerer vi firmaturer og andre gruppereiser til rundt 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Vi har arrangert firmaturer for banker og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, konsulentfirmaer, advokater, rørleggere, lærere, revisorer, arkitekter og eiendomsutviklere.

Ferrari


"TravelMaker ga oss en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført." Les flere av tilbakemeldingene fra våre firmaturer.Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

17362575_1261380640577869_3500403702973850330_n[2] Annonse

Meny