Bordeaux 1
Zermatt
Nice

FIRMATUR TIL UTLANDET

Planlegger dere firmatur, kick-off, seminar, konferanse, jubileumstur, premieringstur, kundetur, studietur eller julebord i utlandet? TravelMaker arrangerer skreddersydde firmaturer og hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket firmareise.

Kjære kunder!
Det er utfordrende dager i reiselivsbransjen. Mange av våre kunder blir berørt av situasjonen vi er midt oppi. Flere får ikke gjennomført sine planlagte turer og arrangementer de neste ukene, mens andre er usikre på om de vil kunne reise som planlagt ut over sommeren.
Vi er i tett dialog med kundene som har blitt berørt så langt og opplever veldig god samarbeidsvilje og forståelse for situasjonen. Noen har valgt å kansellere, men de fleste velger å flytte turen til et senere tidspunkt.
Vi håper og tror de strenge tiltakene som er iverksatt vil gi gode resultater, slik at det vil bli mulig å reise igjen om ikke så lenge.


Ønsker dere å reise på tur til høsten eller neste år, er det bare å ta kontakt nå! Vi er på jobb og hjelper dere gjerne!

Vi takker alle våre kunder for tålmodighet og godt samarbeid.
Hilsen oss i TravelMaker

Ønsker dere å dra på vintur til Frankrike eller besøke Ferrari-muséet i Italia? Ønsker dere å dra på studietur til utlandet, slalomtur til alpene eller fotballtur til Liverpool, London, Dortmund, Barcelona eller Madrid?

TravelMaker tilbyr spesiallagde firmaturer for små og store grupper og vi lager reisen deres akkurat slik dere ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere og den endelige utformingen av firmaturen gjør vi i samarbeid.

TravelMaker har medarbeidere med mer enn 25 års erfaring på gruppereiser til utlandet, og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa. Hvert år arrangerer vi firmaturer og andre gruppereiser til rundt 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Vi har arrangert firmaturer for banker og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, konsulentfirmaer, advokater, rørleggere, lærere, revisorer, arkitekter og eiendomsutviklere.


"TravelMaker ga oss en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført." Les flere av tilbakemeldingene fra våre firmaturer.


Ferrari

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

17362575_1261380640577869_3500403702973850330_n[2]

Meny