Bordeaux 1
Zermatt
Nice

FIRMATUR TIL UTLANDET OG NORGE

Planlegger dere firmatur, kick-off, seminar, konferanse, jubileumstur, premieringstur, kundetur, studietur eller julebord i Norge eller i utlandet? TravelMaker arrangerer skreddersydde firmaturer og hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket firmareise.

-Jeg kan absolutt anbefale TravelMaker! Ryddig, enkel og god kommunikasjon i forkant av reisen. Selve turen gikk knirkefritt. Valg av hotell, utvalg av restauranter, samt heldagsutflukt passet oss perfekt og stemte godt overens med våre ønsker i forkant. TravelMakers representant hadde ekstremt god lokalkunnskap om stedet, noe vi hadde god nytte av under vår tur."


Ønsker dere å dra på firmatur til Svalbard, vintur til Frankrike eller besøke Ferrari-muséet i Italia? Ønsker dere å dra på studietur til utlandet, julebord på Svalbard, slalomtur til alpene eller fotballtur til Liverpool, London, Dortmund, Barcelona eller Madrid?

TravelMaker tilbyr spesiallagde firmaturer for små og store grupper og vi lager reisen deres akkurat slik dere ønsker den. Vi har mange idéer på gode turopplegg som vi tror vil inspirere og den endelige utformingen av firmaturen gjør vi i samarbeid.

TravelMaker har medarbeidere med mer enn 25 års erfaring på gruppereiser til utlandet, og sammen med vårt store nettverk har vi høy kompetanse på de fleste destinasjoner i Europa. Hvert år arrangerer vi firmaturer og andre gruppereiser til rundt 50 forskjellige destinasjoner i mer enn 20 land.

Vi har arrangert firmaturer for banker og finansinstitusjoner, forsikringsselskaper, konsulentfirmaer, advokater, rørleggere, lærere, revisorer, arkitekter og eiendomsutviklere.


"TravelMaker ga oss en actionfylt opplevelse på Island, som falt i smak i hele reisegruppen. Stor fleksibilitet i programmet, profesjonelt gjennomført." Les flere av tilbakemeldingene fra våre firmaturer.


Ferrari

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

17362575_1261380640577869_3500403702973850330_n[2]

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny