Ronda
Malaga
Korpstur til Andalucia/Costa del Sol

Korpstur til Andalucia/Costa del Sol

Andalucia og Costa del Sol i Spania har mildt klima gjennom hele året, med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader. Vi arrangerer korpstur til byer som Almunecar, Nerja, Torremolinos og Mabella. Vi kan også lage en rundtur til legendariske byer som Sevilla, Cordoba og Granada.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Malaga flyplass. Dere møtes av korpstur sin representant som følger dere med buss til hotellet. Felles middag på hyggelig restaurant I nærheten av hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Utflukt med buss og guide til grottene i Nerja og den hvite byen Frigiliana. Felles lunsj på stranden i Nerja. Strandaktiviteter som for eksempel kajakkpadling og beachvolley etter lunsj. Retur med buss.

Dag 3: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Konsert på kvelden etterfulgt av felles tapas middag.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utflukt til fjelllandsbyene i La Alpujarra. Vi besøker flere småbyer og smaker den lokale spekeskinken “Jamon Serrano" og de lokale ostene. I løpet av turen vil det bli konsert på torget i byen Pampaneira. På vei tilbake stopper vi på et olivenolje-museum og kan smake flere forskjelllige olivenoljer og honning. Felles middag.

Dag 5: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Konsert på kvelden.

Dag 6: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til badeland.

Dag 7: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Konsert på kvelden. Felles avslutningsmiddag.

Dag 8: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny