Barcelo
Korpstur til Barcelona

Korpstur til Barcelona

Barcelona er hovedstad i regionen Catalonia i Spania. En korpstur hit vil være fylt med spennende opplevelser.

Barcelona er en av Europas mest spennende og populære storbyer. Den uferdige kirken La Sagrada Familia, Parc Güell og bygninger laget av den store arkitekten Antonio Gaudí, Picasso-museet, hovedgaten La Rambla og den sjarmerende gamlebyen Barri Gotic er blant stedene man må besøke i denne flotte byen. Vi kan også legge opp til utflukt til andre flotte byer og severdigheter i nærheten, som Girona, Figueres eller Montserrat. Vi kan også organisere opptredener for korpset. Ønsker dere en lengre tur, kan dere bo i en av småbyene ved kysten rett nord for Barcelona. Da får dere god tid til å utforske mer av denne utrolig spennende regionen av Spania.


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Barcelona. Dere møtes av Korpstur.no sin representant på flyplassen som følger dere til hotellet med buss. Felles tapasmiddag om kvelden.

Dag 2: Frokost. Halvdagsutflukt til en av mange internasjonale skoler i Barcelona, hvor dere kan opptre. Lunsj. Etter lunsj anbefaler vi en omvisning i Barcelona med buss, hvor dere kan oppleve flere av Barcelonas severdigheter. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Formiddagsutflukt til Montserrat. Muligheter for opptreden/konsert. Ettermiddagen til fri disposisjon. Felles avslutningsmiddag.

Dag 4: Frokost. Utsjekk og retur til Norge.

Barcelona Parc Guell

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny