Berlin
Korpstur til Berlin

Korpstur til Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og en av de mest spennende byene i Europa. Etter andre verdenskrig ble byen delt og i 1961 ble den beryktede Berlin-muren satt opp for å hindre østberlinerne i å flykte til vesten. For 20 år siden ble muren revet og øst og vest ble gjenforent. Nå står restene av muren igjen som et minnesmerke og byen ble på 1990-tallet det viktigste symbolet på det nye Europa, der øst og vest etter hvert smeltet mer og mer sammen.

En positiv konsekvens av tiden byen var delt, var at begge sidene konkurrerte om hvem som var best, noe som resulterte i at det ble bygget dobbelt opp med operaer, teatre, kunstmuseer og til og med to egyptiske museer. I dag fremstår Berlin også som en kulturby av dimensjoner med en rekke interessante museer, flotte slott, moderne arkitektur og et yrende uteliv som aldri stopper opp.

Berliner Dom

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst flyplassen i Berlin. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere med buss til hotellet i Berlin sentrum. På veien til hotellet blir det sightseeingtur med buss og guide. Innsjekking på hostellet og felles lunsj. Resten av dagen til egen disposisjon. Felles middag på kvelden.

Dag 2: Frokost. Formiddagen kan benyttes til båttur på elven Spree. Felles lunsj. Mulighet for spilling/opptreden på Breitscheidplatz om ettermiddagen. Felles middag.

Dag 3: Frokost. Dag til egen disposisjon.

Dag 4: Frokost. Heldagsutflukt til badelandet «Tropical Island». Her kan det også være mulighet for korpset å opptre. Felles avslutningsmiddag om kvelden.

Dag 5: Frokost. Utsjekk. Dag til egen disposisjon frem til hjemreise.

Vi kan legge opp programmet slik at dere også har en del tid til egen disposisjon. Det er nok av ting å gjøre i Berlin. Byen er full av spennende severdigheter. Mulighetene er mange og vi kan gjerne legge opp til flere felles aktiviteter dersom dere ønsker det. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Berlin Brandenburger Tor

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlfb 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny