Buda 2
Buda 1
Korpstur til Budapest

Korpstur til Budapest

Budapest er Ungarns hovedstad og en av Sentral-Europas mest spennende storbyer. Nabobyene Buda og Pest, som ligger på hver sin side av elven Donau, ble i 1872 slått sammen til Budapest. Det er en spennende by full av historie, flotte bygninger og monumenter. De siste årene har Budapest utviklet seg til å bli en moderne by med gode shoppingmuligheter og mange fine restauranter.

Byen bærer sterkt preg av fordums storhet. Dette var en av de viktigste byene i kongedømmet Østerrike-Ungarn og ungarerne er stolte av sin historie. En fantastisk katedral og mange vakre kirker er også verdt å besøke.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.


Forslag til program for korpstur til Budapest:

Dag 1: Ankomst Budapest flyplass. Buss til hotellet. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles velkomstmiddag

Dag 2: Halvdags sightseeing i Budapest med buss. På ettermiddagen blir det opptreden/konsert på et av byens torg.
Etterpå blir det middagscruise på Donau på en av de populære elvebåtene, mens vi passerer mange av byens flotte severdigheter som kan beskues fra sjøsiden.

Dag 3: Formiddagen til egen disposisjon eller halvdagsutflukt med buss til Szentendre, en liten by ca 25 km utenfor Budapest. Byen ble opprinnelig bygget av serbiske flyktninger og har behold mye av sitt særpreg. I dag er Szentendre mest kjent som et senter for kunst og håndverk med sine mange gallerier og kunstverksteder. Det er også mulighet til å spise lunsj på en av de koselige restaurantene her. Bussen kjører oss tilbake til Budapest på ettermiddagen. På kvelden blir det avslutningsmiddag i Budapest.

Dag 4: Buss til flyplassen for hjemreise.


Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 95 92 66 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

IMG_1921

IMG_2067

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny