København
Korpstur til Danmark

Korpstur til Danmark

Det er deilig å være på korpstur i Danmark. Vårt naboland i sør har mye å by på for skolekorps som vil på tur og det er mange alternative steder å reise.

København

Hovedstaden København er et spennende reisemål og hit kan dere reise med enten fly, båt eller buss fra Norge. Vi anbefaler overnatting på ungdomsherberge eller hotell med flersengsrom. I København finnes mange berømte severdigheter som blant annet Den lille havfrue, den store fornøyelsesparken Tivoli, Rundetårn som er Europas eldste fungerende observatorium, Rosenborg slott og handelgaten Strøget.

Programforslag København:

Dag 1: Avreise fra Norge med fly, buss eller båt og ankomst København. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere til overnattingsstedet. Innsjekking. Felles middag.


Dag 2:Frokost. Fo rmiddagen benyttes til besøk i Tivoli. Felles lunsj. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag.

Dag 3: Frokost. Utflukt til København Zoo eller The Blue planet aquarium. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagen kan for eksempel benyttes til shopping. Felles lunsj. Mulighet for opptreden om ettermiddagen. Felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk. Tid til egen disposisjon frem til hjemreise.


København

Tivoli i København.


Andre destinasjoner i Danmark

Overnatting på familievennlige feriesentre med masse forskjellige aktiviteter er populært blant norske skolekorps. I Danmark er det aldri langt til en fornøyelsespark eller et badeland i tillegg til mange spennende attraksjoner og fantastiske strender. Her er et par eksempler.


Programforslag Sjælland:

Dag 1: Avreise fra Norge med buss. Stopp for lunsj underveis. Ankomst Sør-Sjælland og Karrebæksminde feriesenter om ettermiddagen/kvelden. Felles middag om kvelden.


Dag 2: Frokost i hyttene. Hele dagen til å bade og slappe av på feriesenteret. Opptreden på feriesenteret om kvelden. Felles middag om kvelden.


Dag 3: Frokost i hyttene. Utflukt til klatrepark. Mulighet for felles middag om kvelden.


Dag 4: Frokost i hyttene. Utflukt med buss til fornøyelsesparken BonBon-land som ligger en halvtimes kjøretur fra feriesenteret. Mulighet for opptreden i Karrebæksminde om ettermiddagen/kvelden. Felles middag om kvelden.


Dag 5: Frokost i hyttene. Utsjekk. Buss til København. Opptreden i København og tid til shopping. Videre med buss hjem tilbake til Norge. Mulighet for stopp for middag underveis.


Skagen
Skagen. Ytterst på Grenen møtes havene Skagerrak og Kattegat.Programforslag Jylland:


Dag 1: Avreise med buss og/eller båt. Lunsj/middag på båten. Videre med buss til Danland Vigsø. Bussturen tar ca 2 time. Innsjekk.


Dag 2: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon på feriesenteret. Fellessamling og korpsøvelse om ettermiddagen. Felles middag. Opptreden på feriesenteret om kvelden.


Dag 3: Frokost. Utflukt til fornøyelsesparken Fårup sommerland som ligger ca 1 time kjøretur fra feriesenteret. Opptreden i Fårup sommarland. Felles middag om kvelden. Fellessamling om kvelden.


Dag 4: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon på feriesenteret. Utflukt til Aalborg. Gode shoppingmuligheter for de som ønsker det. I Aalborg er det også en flott zoologisk hage. Mulighet for utendørs opptreden i Aalborg. Felles middag i Aalborg. Fellessamling om kvelden.


Dag 5: Frokost. Utsjekk og hjemreise.Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 95 92 66 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto øverst: Morten Jerichau.
Øvrige foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Meny