København
Korpstur til Danmark

Korpstur til Danmark

Med direktefly fra de fleste store norske byene til København og innlosjering på et av de mange flotte feriesentrene på Syd-Sjælland ligger forholdene til rette for en innholdsrik, komfortabel og prisgunstig korpstur som kan passe for alle aldersgrupper.

København har et stort tilbud av kulturelle aktiviteter med flere bra teatre og museer. Den er en herlig by å rusle rundt i og oppdage de største severdighetene på egen hånd. Hvis man ønsker en rask oversikt og orientering i byen, kan sightseeingbåter med guide som går i rute anbefales.

De berømte severdighetene omfatter blant annet Den lille havfrue - statuen som er et kjent symbol for byen, den store fornøyelsesparken Tivoli, Rundetårn som er Europas eldste fungerende observatorium, Rosenborg slott og fristaden Christiania. Verdens lengste gågate, handlegaten Strøget, er en severdighet i seg selv. Nyhavn er et populært bar- og restaurantstrøk med uteservering langs bryggen.

Restaurantutvalget i København er en storby verdig, og kjøkkenet gjenspeiler den flerkulturelle befolkningen som byen huser.

København


Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst København flyplass. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere til feriesenteret på Sør-Sjælland med buss. Innsjekk. Felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost. Utflukt til fornøyelsesparken BonBon-land. Opptreden og felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til Lalandia aquadome - et stort badeland med bølgebasseng og sklier. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagsutflukt til klatreparken Camp adventure. Opptreden om kvelden og felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk. Avreise til København med buss og guide. Mulighet for blant annet shopping eller besøk i Tivoli. Hjemreise om kvelden.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto øverst: Morten Jerichau.

Meny