København
Korpstur til Danmark

Korpstur til Danmark

Med direktefly fra de fleste store norske byene til København og innlosjering på et av de mange flotte feriesentrene på Syd-Sjælland ligger forholdene til rette for en innholdsrik, komfortabel og prisgunstig korpstur som kan passe for alle aldersgrupper.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst København flyplass. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere til feriesenteret på Sør-Sjælland med buss. Innsjekk. Felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost. Utflukt til fornøyelsesparken BonBon-land. Opptreden og felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til Lalandia aquadome - et stort badeland med bølgebasseng og sklier. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagsutflukt til klatreparken Camp adventure. Opptreden om kvelden og felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk. Avreise til København med buss og guide. Mulighet for blant annet shopping eller besøk i Tivoli. Hjemreise om kvelden.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto øverst: Morten Jerichau.

Meny