Irland Kylemore Abbey
Korpstur til Galway (Irland)

Korpstur til Galway (Irland)

Galway er en utrolig sjarmerende by lengst vest i Irland. Her finner man levende folkemusikk på nær sagt enhver pub og ute på gatene. Det er få steder irsk folkemusikk står så sterkt som nettopp her. Fra Galway er det kort vei til meget interessante turistattraksjoner som The Cliffs Of Moher og det ville landskapet i Connemara, der det også er mulig å besøke og spille i det flotte Kylemore Abbey.

Irland ble lenge regnet som Storbritannias siste koloni og landet fikk sin selvstendighet først i 1922. Gjennom århundrene med engelsk styre pleiet irene sin identitet og bevarte sitt gæliske språk hovedsakelig gjennom musikk og diktning, og nettopp disse kulturbegrepene er det vi forbinder mest med Irland den dag i dag. Den tradisjonelle irske folkemusikken har for lengst blitt allemannseie og det finnes knapt en by i den vestlige verden som ikke kan vise til minst én irsk pub. I Irland kan du oppleve ekte folkemusikk på originale og stemningsfulle puber omtrent på hvert gatehjørne og få steder står tradisjonene sterkere enn lengst vest i landet.

Galway pub Irland
En av Galways mange puber.

Forslag til program (justeres etter korpsets ønsker og behov):

Dag 1: Avreise fra Norge med fly til Dublin. Ankomst Dublin flyplass hvor dere møtes av Korpstur.no sin lokale representant. Dere kjøres til Galway med buss. Mulighet for å stopp for evt lunsj underveis. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles velkomstmiddag på hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellets restaurant. Mulighet for utflukt til Connemara, der det er flere interessante steder vi kan besøke, som det imponerende Kylemore Abbey med sitt imponerende hageanlegg og vakre kirke, der korpset også kan spille. På kvelden kan vi arrangere felles middag og dere kan besøke en stemningsfull pub med levende folkemusikk.

Dag 3: Frokost i hotellets restaurant. Utflukt til de vakre og dramatiske Cliffs Of Moher og det fascinerende landskapet kalt Burren. Etter lunsj på en hyggelig pub, kjører bussen tilbake til Galway. Her er det mulighet for å opptre i en av byens flotte kirker. Evt felles middag i Galway.

Dag 4: Frokost i hotellets restaurant. Utsjekk. Transfer til flyplassen med buss. Hvis tid kan vi også oppleve en turistattraksjon på veien eller besøke et whiskeydestilleri. Retur med fly til Norge.

Irland pubGod stemning og live musikk hører med på puben!

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Irland Cliffs of Moher
De dramatiske klippene - Cliffs of Moher ligger helt vest i Irland, like ved Galway.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker.no

Meny