Island
Korpstur til Island

Korpstur til Island

Island er et unikt land. På Island kan dere oppleve natur, villmark, energi og total stillhet. Ingen andre steder kan man se imponerende naturfenomener som isbreer, sprutende geysirer, vulkaner, rasende elver og praktfulle fosser, et stort antall fugler, springende hvaler ved kysten og mye annet. Reykjavik, som er Islands hovedstad, er en spennende by med mange utmerkede hoteller og eksklusive butikker.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Reykjavik. Dere møtes på flyplassen av korpstur.no sin representant. På vei fra hotellet stopper dere ved «Den blå lagune» og har et opphold her på 2 timer. Mulighet for opptreden. Innsjekking på hotellet. Felles middag på kvelden.

Dag 2: Frokost på hotellet.Heldagsutflukt med guide, ca. 8 timer, til «Den gyldne sirkel» hvor dere får oppleve noen av Islands mest kjente severdigheter. «Den gyldne sirkel» rommer noen av Islands mest berømte severdigheter. Dere besøker Geysir hvor det finnes en rekke varme kilder, samt kokende mudderhull. Dere besøker også verdens mest aktive geysir, Strokkur, som hyppig sender kokende vann høyt opp i luften. En kort kjøretur fra Geysir ligger fossen Gullfoss, som ofte blir beskrevet som Islands flotteste foss. Det siste høydepunktet på turen er et stopp i nasjonalparken Þingvellir. Þingvellir har stor betydning i Islands historie og er samtidig et meget vakkert og geologisk interessant område. I landskapet kan man tydelig se forskjellen på den europeiske og den amerikanske kontinentalsokkel, blant annet i form av dype sprekker, hvor noen er fylt med krystallklart vann. Felles lunsj underveis. Eventuelt felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Mulighet for opptreden. Lunsj på egenhånd. Felles ettermiddagsaktivitet. For eksempel: Hvalsafari, Go Cart kjøring, ATV-kjøring eller lignende. Vi kan også arrangere forskjellige aktiviteter som «skattejakt» eller lignende. Eventuelt felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Utsjekk. Dag til egen disposisjon. Transport til flyplassen. Hjemreise.

Island
Den Blå Lagune.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny