Split
Dubrovnik 2
Dubrovnik 1
Korpstur til Kroatia

Korpstur til Kroatia

Kroatia har blitt et nytt favorittreisemål blant nordmenn. Her kan man nyte livet i vakre byer ved Adriaterhavet. Korpstur.no skreddersyr korpsturer til Kroatia med opplevelser og opptredener.

Kroatia har flere spennende destinasjoner med direkte fly fra Norge, som dere kan besøke på korpstur. Dubrovnik er det mest populære reisemålet, men vi kan også arrangere korpstur til andre steder ved kysten, som Split, Porec, Pula og Riejka. Ønsker dere å reise til hovedstaden Zagreb, kan vi selvsagt også tilby korpstur dit. Valget er deres.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny