Split
Dubrovnik 2
Dubrovnik 1
Korpstur til Kroatia

Korpstur til Kroatia

Kroatia har blitt et nytt favorittreisemål blant nordmenn. Her kan man nyte livet i vakre byer ved Adriaterhavet. Korpstur.no skreddersyr korpsturer til Kroatia med opplevelser og opptredener.

Kroatia har flere spennende destinasjoner med direktefly fra Norge, som dere kan besøke på korpstur. Vi kan arrangere korpstur til steder ved kysten som for eksempel Umag, Porec, Pula og Split. Ønsker dere å reise til Dubrovnik, Split eller Zagreb, kan vi selvsagt også tilby korpstur dit.


Programforslag til korpstur til Umag:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Pula flyplass om kvelden. Dere møtes av korpstur sin representant som følger dere med buss til bostedet. Bussturen tar ca 1 time. Innsjekk.

Dag 2: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Ettermiddagsutflukt med buss og guide til Umag med konsert. Umag er Kroatia sin aller vestligste by mot Triestebukta og Italia. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3: Frokost. Utflukt til badeland. Mulighet for marsjering og konsert på hotellet om ettermiddagen. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Frokost. Utflukt til Porec med konsert. Middag på hotellet om kvelden.

Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny