Palma 1
Korpstur til Mallorca

Korpstur til Mallorca

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Mallorca hvor dere møtes av Korpstur.no sin representant og følger til hotellet med buss. Innsjekking og relax ved bassenget. Felles middag på hotellet.

Dag 2: Frokost. Heldagsutflukt til Palma med sightseeing og besøk på Bellver Castle. Mulighet for å marsjere fra Plaza de España til Plaza Mayor. Felles middag på hotellet.

Dag 3: Frokost. Dag til egen disposisjon. Mulighet til å tilbringe dagen på en av de flotte strendene i området. Felles middag på hotellet.

Dag 4: Frokost. Utflukt til den vakre buen Alaro med mulighet for opptreden/konsert.

Dag 5: Frokost. Dag til egen disposisjon. Mulighet til å tilbringe dagen på en av de flotte strendene i området. Felles middag på hotellet.

Dag 6: Frokost. Formiddag til egen disposisjon. Ettermiddagskonsert i Colonia de Sant Jordi.

Dag 7: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny