Paris 3
Paris 2
Paris 1
Korpstur til Paris

Korpstur til Paris

Eiffel-tårnet, Louvre, Montmartre, Moulin Rouge og mye, mye mer. Paris er en by man aldri kan få nok av. Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner og restauranter i alle prisklasser. Korpstur.no er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker.

Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner, restauranter i alle prisklasser, show og vinbarer. Kortur.no er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker.

I tillegg til å arrangere opptredener for korpset, kan Korpstur.no også arrangere felles aktiviteter, sightseeing og utflukter til berømte steder både i og utenfor Paris. Byen passer veldig godt både for voksne og barn.

Korps Paris
Norsk skolekorps i Paris.


Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Paris. Dere møtes på flyplassen av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet. Eventuelt felles middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. Guidet omvisning i Paris med buss. Felles lunsj ved Eiffeltårnet, etterfulgt av båttur på Seinen.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til Disneyland, hvor det også er mulighet for korpset å opptre. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Konsert/opptreden om ettermiddagen.

Dag 5: Frokost. Utsjekk og hjemreise til Norge

IMG_6177
Opera Garnier.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 95 92 66 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny