Lisboa
Korpstur til Lisboa og Portugal

Korpstur til Lisboa og Portugal

En gammel sjøfartsnasjon som importerer tørrfisk fra Norge, til sin egen nasjonalrett bacalao. Få med deg en musikalsk Fado forestilling. Dette er en portugisisk musikkstil og foredragsmåte med folkelig opphav først og fremst i byene Lisboa og Coimbra. Særlig Lisboas fattigere bydeler Alfama og Mouraria regnes som fadoens fødested. Fado akkompagneres vanligvis av portugisisk og spansk gitar.

Vakre Lisboa ved elven Tejo, omkranset av sju åskammer, har mye å by på - torg og smug, og et rikt restaurant- og cafeliv. Dere kan også bo i Cascais, en fiskelandsby, 40 minutter med tog fra Lisboa, et forfriskende og idylliske sted, med vakre strender.

Lisboa
Sjøfartsmonumentet i Belem, Lisboa.


Forslag til program for korpstur til Lisboa:

Dag1: Utreise fra Norge. Ankomst Lisboa flyplass. Dere møtes av Korpstur.no sin representant og følges til hotellet i Cascais med buss. Felles middag om kvelden.

Dag 2: Frokost. Utforske Cascais på egenhånd eller organisert med guide. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt med opptreden i Lisboa.

Dag 4: Frokost. Utflukt med opptrenden i Sintra.

Dag 5: Frokost. Dag til egen disposisjon. Opptreden og felles avslutningsmiddag i Cascais.

Dag 6: Utsjekk og hjemreise.

Programmet er ment som et forslag. Det endelige programmet skreddersyr vi i fellesskap slik at turen blir akkurat slik dere ønsker.Sintra
Sintra med Pena-palasset.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny