Schönbrunn Wien
Wien
Korpstur til Wien

Korpstur til Wien

Wien er Østerrikes hovedstad og kanskje den viktigste musikkbyen i historien. Her bodde og arbeidet komponister som Beethoven, Mozart, Haydn og Strauss-familen. Nyttårskonserter, wienervalser og opera er noe av det vi forbinder med denne byen, men det finnes også veldig mange andre attraksjoner og kulturtilbud i Wien.


De flotte slottene Schönbrunn og Belvedere er steder man bør besøke. Byen kan også skilte med et av de flotteste kunstmuseene i Europa, Kunsthistorisches Museum med malerier av storheter som Caravaggio, Rafael, Rembrandt og mange andre. Østerrikske kunstnere som Hundertwasser og Klimt er det også umulig å unngå på en tur til Wien. Wien er også kjent for sitt kaféliv, der Café Sacher med sin verdensberømte Sachertorte er den mest kjente. Et besøk på en Heuriger, der de serverer lokal vin og tradisjonell østerriksk mat hører også med når man besøker Wien. Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å spille på julemarkedene i tillegg til mange andre opplevelser.

Wien Schönbrunn 2

Schloss Schönbrunn.


Forslag til program for korpstur til Wien:

Dag 1: Ankomst Wien flyplass. Dere møtes av Korpstur.no sin representant på flyplassen og kjøres til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet. Tid til egen disposisjon frem til eventuelt felles middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. City sightseeing med buss og guide (varighet inntil 3 timer). Kaffe og Sachertorte underveis. Opptreden om ettermiddagen. Heurigen Show og middag på kvelden. Buss tilbake hotellet

Dag 3: Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utsjekk. Avreise med buss fra hotellet til flyplassen. Hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny