Dublin 1
Korpstur til Dublin

Korpstur til Dublin

Dublin er Irlands hovedstad og en spennende by full av historie og kultur, musikk og puber. Vikingene regjerte her for ca tusen år siden. Nå drar vi tilbake til Dublin på korpstur med direktefly fra Norge. Den livlige byen med sine sterke musikktradisjoner har blitt en populær destinasjon for norske kor og korps.

Irland ble lenge regnet som Storbritannias siste koloni og landet fikk sin selvstendighet først i 1922. Gjennom århundrene med engelsk styre pleiet irene sin identitet og bevarte sitt gæliske språk hovedsakelig gjennom musikk og diktning, og nettopp disse kulturbegrepene er det vi forbinder mest med Irland den dag i dag.

I Dublin kan man gå i fotsporene til James Joyce og byen var også hjemsted for andre forfattere som Oscar Wilde, William B. Yeats og Dracula-forfatteren Bram Stoker. Den tradisjonelle irske folkemusikken har for lengst blitt allemannseie og det finnes knapt en by i den vestlige verden som ikke kan vise til minst én irsk pub. I Irland kan du oppleve ekte folkemusikk på originale og stemningsfulle puber omtrent på hvert gatehjørne.

Trinity College, med den berømte Book Of Kells, det imponerende nasjonalgalleriet med europeisk kunst i ypperste klasse og byens vikingmuseum er også verdt å få med seg.

Dublin har mange spennende aktiviteter som passer godt for besøkende i alle aldre og med Korpstur.no kan dere selv få opptre på interessante steder, utvilsomt en opplevelse dere vil huske lenge. Korpstur.no legger opp turene slik at dere kan oppleve irsk musikk og kultur der den bør oppleves. Vi tilrettelegger deres tur akkurat slik dere vil ha den.

Bra stemning på Irish Evening Show og Guinness Storehouse!

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Dublin. Ettermiddagen til egen disposisjon, evt. kan vi legge inn 2-3 timers sightseeing med lunsj på vei til hotellet. Mulighet for felles velkomstmiddag på hyggelig restaurant i Dublin.

Dag 2: Vi anbefaler heldags utflukt. Turen går sørover til County Wicklow, som også kalles Irlands hage. På denne turen får dere se flott natur, den spennende kysten, sjarmerende landsbyer og flotte herskapshus med imponerende hager og parkanlegg. Det blir besøk på den flotte Powerscourt Gardens og deretter blir det lunsj i Glendalough. Her er det mulighet til å spille.Tilbake i Dublin på ettermiddagen blir det litt tid til egen disposisjon før felles middag på kvelden.

Dag 3: Vi foreslår et besøk på Trinity College med den berømte Book Of Kells. Resten av dagen til egen disposisjon med mulighet til å besøke noen av byens attraksjoner eller utforske de mange shoppingmulighetene i byen.Hvis dere ønsker å spille flere steder ordner vi selvsagt det. Dere kan f eks besøke Guinness Storehouse – Dublins mest besøkte turistattraksjon, der besøket avsluttes med noe godt å drikke i toppbaren med byens flotteste utsikt..

Dag 4: Mulighet for opptreden i Dublins mest populære park, St Stephen's Green.

Dag 5: Hjemreise.

Vi kan legge opp programmet slik at dere også har en del tid til egen disposisjon. Det er nok av ting å gjøre i Dublin. Byen er full av spennende severdigheter. Mulighetene er mange og vi kan gjerne legge opp til flere felles aktiviteter dersom dere ønsker det. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny