Edinburgh
Korpstur til Edinburgh

Korpstur til Edinburgh

Edinburgh er en av Storbritannias flotteste byer og Skottlands hovedstad. Byen er på størrelse med Oslo og har mange attraksjoner å by på. Byen er mest kjent for det imponerende Edinburgh Castle med sin dramatiske beliggenhet på en klippe midt i byen. Her foregår det verdenskjente Edinburgh Military Tattoo. I byen finnes mange flotte museer og det er gode shoppingmuligheter.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Edinburgh. Dere hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt.

Dag 2: Halvdags sightseeing i Edinburgh, der dere blant annet besøker det berømte Edinburgh Castle. Felles lunsj. Mulighet for konsert i en av byens parker.

Dag 3: Denne dagen kan vi legge opp en utflukt ut av byen. Dere spiser også lunsj i løpet av turen. Tilbake i Edinburgh blir det felles middag på kvelden

Dag 4: Tid til shopping eller annet avhengig av avreisetidspunkt. Transfer til flyplassen for hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Edinburgh

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny