Verona korps 2
Verona korps
Korpstur til Garda og Verona

Korpstur til Garda og Verona

Norditalienske Veneto er et område proppfullt av severdigheter, kunst, kultur og flotte byer. Vakker natur, god mat og minneverdige musikkopplevelser hører også med på denne turen. Området er perfekt for korpsturer, med mye å by på både for voksne og barn.

På korpstur til Veneto får dere oppleve flott natur og koselige småbyer ved Gardasjøen; sjarmerende Verona kjent for operafestivalen og Romeo og Julie; fantastiske Venezia med Markusplassen, Dogepalasset, gondolferd på kanalene og mye annet. Moro for både store og små er det å besøke Gardaland, en av Europas største og mest imponerende fornøyelsesparker.


"Opplegget var veldig bra totalt sett. God blanding av kos, opplevelser og spilling. Flotte steder vi spilte og musikantene var veldig fornøyd med dette og at noen kom og hørte på oss.

Gardaland var midt i blinken. Hotellet var veldig bra for vårt formål. Stas med badebasseng og sandvolleyball-bane for de unge. God mat. Hyggelig og hjelpsomt personale. Veldig fint for oss voksne at vi hadde alt vi trengte inne på et «sperret» område. Vi bekymret oss aldri for at vi ikke hadde oversikt over barna. Fine leiligheter og passe store slik at det ble gode opplevelser for musikantene." (Ljan Skoles musikkorps)


Korps Verona
Norsk skolekorps inne på Arena di Verona.


Det er gode muligheter for å opptre og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan spille i noen av byene dere besøker på turen.

Hver sommer arrangeres det operafestival i Verona. Omtrent hver eneste kveld hele sommeren er det operaforestillinger på den 2000 år gamle romerske arenaen som ligger midt i sentrum. Det er helt fantastisk å oppleve Aida, Carmen, La Boheme og andre verdensberømte operaforestillinger sammen med 15.000 andre tilskuere under stjernehimmelen. Vi kan hjelpe dere med billetter til en eller flere av forestillingene her.


Forslag til program:

Dag 1: Fly til Milano fra Norge. Vi kjører rett til hotell/overnattingssted. Tid til egen disposisjon. Felles middag på kvelden.

Dag 2: Utflukt til Gardasjøen med opptreden. Vi besøker noen av de sjarmerende byene langs Gardasjøen, som Sirmione og Bardolino, der dere kan holde konsert. Landskapet er vakkert og småbyene rundt Italias største innsjø er veldig koselige. Sirmione har også en imponerende borg midt i byen. Resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 3: Guidet tur i Verona (til fots eller med buss). Vi besøker bl a Julies hus (fra Romeo og Julie), markedsplassen Piazza del Erbe, domkirken, slottet Castelvecchio, den romerske arenaen og Piazza Bra m v. Verona er en veldig flott by med mange severdigheter. Lunsj på egen hånd. Ettermiddagen til fri disposisjon og mulighet til å utforske byen nærmere. For dem som ønsker det, kan vi bestille billetter til kveldens operaforestilling på den 2000 år gamle romerske arenaen.

Dag 4: Heldagstur til fornøyelsesparken Gardaland. De som heller vil slappe og ta en fridag eller ta en båttur på Gardasjøen, kan selvsagt gjøre det isteden. Evt opptreden.

Dag 5: Heldagstur til Venezia. Denne fantastiske byen har ufattelig mye å by på av severdigheter, museer, flotte kirker og andre kunstskatter. Noen vil kanskje ta en gondoltur, mens andre bare vil nyte livet på Markusplassen.

Dag 6: Bussen kjører til flyplassen for hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.


Sirmione
Sirmione ved Gardasjøen.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 95 92 66 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: TravelMaker as.

Meny