" /> Travelmaker
Albir
NYHET! Korpsfestival Costa Blanca

NYHET! Korpsfestival Costa Blanca

Sommeren 2020 lanserer Korpstur.no NYHETEN "korpsfestival Costa Blanca". Costa Blanca er kyststrekningen i provinsen Alicante i det østlige Spania. Festivalen er for barne og -ungdomskorps og vil foregå den første uken i skoleferien (ultimo juni 2020).

Programforslag:

Dag 1:

Avreise med fly og ankomst Alicante flyplass. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere med buss til hotellet i Albir. Bussturen tar ca 1 time. Innsjekking. Felles middag på hotellet.

Dag 2:

Frokost. Dag til egen disposisjon for eksempel dag på stranden eller ved bassenget. Felles middag på hotellet.

Dag 3:

Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Ettermiddagsutflukt til Alicante med buss og guide. Marsjering og opptreden i Alicante. Felles middag på hotellet.

Dag 4:

Frokost. Utflukt til fornøyelsesparken Terra Mitica. Opptreden i Terra Mitica Coliseum. Felles middag på hotellet.

Dag 5:

Frokost på hotellet. Utsjekk. Dag til egen disposisjon frem til hjemreise.


Korpstur.no lager programmet akkurat slik dere vil ha det. Vi kan snu om på dagene eller sette inn andre aktiviteter eller ta bort noen slik at korpset får mer fritid.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.
Meny