Tallinn 2
Tallinn 1
Korpstur til Tallinn

Korpstur til Tallinn

Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Tallinn har gjennom historien vært styrt av Danmark, Tyskland, Sverige og Russland, før Estland fikk sin selvstendighet i 1919. Etter bare 20 år kom landet på nytt under russisk styre, men i 1991 gjenvant estlenderne sin frihet og Tallinn ble på ny hovedstad.

Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Her finner vi også mange flotte kirker, blant annet domkirken, den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij-katedralen og Olavskirken som var verdens høyeste bugning, da den ble bygget i 1549 til ære for St Olav. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon for norske korps. Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i flotte omgivelser i tillegg til mange andre opplevelser.

Tallinn


Programforslag:

Dag 1: Avreise fra Norge med fly til Tallinn. På flyplassen i Tallinn møtes dere av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet i Tallinn med buss. Innsjekk. Felles middag på hotellet.


Dag 2: Frokost på hotellet. Etter frokost foreslår vi skattejakt/rebusløp i Tallinn. En morsom og fin måte å bli kjent med byen på. Etter rebusløpet kan dere spise pizzalunsj i gamlebyen. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag på hotellet om kvelden.


Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Opptreden i gamlebyen om

ettermiddagen. Konserten vil være utendørs på et av torgene i gamlebyen. Felles middag på om kvelden.


Dag 4:Frokost på hotellet. Formiddagsutflukt til klatreparken Nomme, som ligger rett utenfor Tallinn. Lunsj i klatreparken. Ettermiddagen kan benyttes til å bade i det store innendørsbassenget på hotellet. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.


Dag 5: Frokost på hotellet. Utsjekk. Dagen til egen disposisjon, for eksempel shopping. Hjemreise til Norge.Tallinn

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny