Liverpool
Korpstur til Spania
Korpstur til Italia Asker skolekorps

KORPSTURER TIL UTLANDET

Skal ditt korps på korpstur eller korpsreise? Korpstur.no tilrettelegger alt som skal til for en vellykket korpstur: flybilletter, hotell, transport, guiding, restauranter, konserter, opptredener, øvingslokaler og alt dere ellers måtte ønske. Vi tilbyr korpsturer for både skolekorps og voksenkorps og vi kan tilbyd både festivaler og skreddersydde turopplegg,

Planlegger dere korpstur til utlandet ? Vi i Korpstur.no hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket korpstur til utlandet. Vi arrangerer korpsturer både for skolekorps, ungdomskorps, veterankorps og andre korps.

Veldig mange skolekorps ønsker å reise på korpstur til steder hvor det er sol og bademuligheter. Som eneste norske turoperatør kan vil tilby deltagelse på de anerkjente festivalene "Music from the North" ved Gardasjøen i Italia og "Festival Tropical" i Sør-Spania.

Ønsker dere heller å reise på korpstur til andre steder, kan vi tilby skreddersydde opplegg til de fleste destinasjoner i hele Europa.

Våre medarbeidere har mer enn 25 års erfaring med gruppereiser og har arrangert korpsturer til steder som Dublin, Galway, Verona, Garda, Riga, Tallinn, Praha, Krakow, Paris, Berlin, Edinburgh, Liverpool, Rovinj, Porec, Calella, København, Brighton, Budapest, Aberdeen, Almunecar, Fuengirola og enda flere steder.

10 gode grunner til å bruke Korpstur.no

  1. 1. Ærlige priser – ingen skjulte tillegg
  2. 2. Flyskatter og -avgifter er alltid inkludert i våre priser
  3. 3. Vi skreddersyr alle korpsturer. Dere betaler kun for det dere ønsker å bestille
  4. 4. Vi organiserer konserter og opptredener dere sent vil glemme
  5. 5. Vi bruker kun erfarne reiseledere og profesjonelle lokalguider på våre korpsturer
  6. 6. Hoteller med sentral beliggenhet og god standard
  7. 7. Liten administrasjon hos oss gjør korpsturen billigere for dere
  8. 8. Vi har medarbeidere som er eksperter på korpsturer
  9. 9. Alle korps som reiser med oss er dekket av både Pakkereiseloven og Reisegarantifondet
  10. 10. Vi lever for og av fornøyde kunder

Les hva mange av våre fornøyde kunder mener om Korpstur.no.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny