Amsterdam
Amsterdam
Kortur til Amsterdam

Kortur til Amsterdam

Amsterdam er en trivelig by med flotte severdigheter og sjarmerende arkitektur. Amsterdam er en fascinerende storby med småbysjarm, og byr på et rikt kulturliv, mange flotte museer og gallerier. Et spennende utvalg av aktiviteter og et pulserende uteliv gjør Amsterdam til et spennende reisemål for en kortur.

Vi anbefaler en sightseeingtur og den beste måten å utforske Amsterdam på er med kanalbåt.

For påfyll av kreativitet og inspirasjon foreslår vi også et besøk på enten Rijksmuseum som huser malerier av Rembrandt og Vermeer, Van Gogh museet eller Stedelijk Museum, som har kunstverk av Picasso, Chagall, Cezanne og Rodin.

Amsterdam har shopping som garantert kan tilfredsstille de fleste sanser og behov. «De Negen Straatjes» er et sjarmerende kvartal med små, trendy og særegne butikker, spesielt kjent for sine bruktbutikker.

Amsterdam


Forslag til program for kortur til Amsterdam:

Dag 1:
Ankomst Amsterdam. Dere møtes på flyplassen og kjøres til hotellet. Felles velkomstlunsj eller middag.

Dag 2:
Sightseeing med profesjonell guide. Båttur på Amsterdams kanaler. Felles lunsj. På ettermiddagen er det til til å besøke noen av byens flotte museer eller shoppe litt. Felles middag på kvelden.

Dag 3:
Opptreden i en av byens kirker, evt buss til Rotterdam, der den norske sjømannskirken holder til. Tid til egen disposisjon på ettermiddagen.

Dag 4:
Tid til egen disposisjon før hjemreise.


Amsterdam Rembrandt
Rembrandts Nattevaktene er et av mange flotte kunstverk man kan se i Rijksmuseum.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller. TravelMaker as.

Meny