Bilbao
Kortur til Bilbao

Kortur til Bilbao

Kortur.no har gleden av å tilby tur for kor til spanske Bilbao. Bilbao ligger i Baskerland i Nord-Spania. I Bilbao kan dere oppleve en fantastisk kombinasjon av vin og kunst i tillegg til korsang. Bilbao er kjent over hele verden for sitt Guggenheim museum, og reiser dere på kortur med oss kan vi ordne slik at koret kan opptre i dette spektakulære museet.

I løpet av oppholdet anbefaler vi også å legge inn en dagstur til Rioja. Viner fra Rioja har i lang tid vært blant de mest populære vinene i Norge. Med sitt kraftige eikepreg har disse vinene lenge slått godt an her i det kalde nord. Nå har mer moderne produksjonsmetoder overtatt og vinene fra dette området i Nord-Spania har fått sin renessanse. Rioja er et område som i liten grad har blitt preget av turisme. Dette er det "ekte" Spania med et frodig og mangfoldig landskap, gamle munkeklostre, imponerende borger og storslagne katedraler. Og selvsagt mange flotte vinhus.

Bilbao


Forslag til program for kortur til Bilbao:

Dag 1:
Ankomst Bilbao. På flyplassen møtes dere av kortur.no sin representant som følger dere til hotellet.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Opptreden på Guggenheim museet. Guidet tur på museet etter opptreden. Felles lunsj. Resten av dagen til egen disposisjon. Hvis ønskelig kan dere opptre i en av byens flotte kirker.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Rioja. Underveis vil det bli besøk på vin-museum, felles lunsj, et besøk i en vinkjeller og vinsmaking.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk og retur til Norge.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Rioja Ysios
Vinprodusenten Ysios i Rioja.

Bilbao

Tapas-restaurant i Bilbao.

Rioja

En av mange flotte vingårder i Rioja.

Rioja

Distina Vivanco - god vinprodusent og et av verdens flotteste vinmuseer.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny