København
Kortur til København

Kortur til København

Vakre København er en svært populær by for oss nordmenn og det er ingen tvil om at det er deilig å være norsk i Danmark. Spesielt deilig er det å være norsk i København. Byen byr på alt fra kulturelle opplevelser og hyggelige parker til deilige spisesteder og et variert uteliv.

København har et stort tilbud av kulturelle aktiviteter med flere bra teatre og museer. Den er en herlig by å rusle rundt i og oppdage de største severdighetene på egen hånd. Hvis man ønsker en rask oversikt og orientering i byen, kan sightseeingbåter med guide som går i rute anbefales.

København

De berømte severdighetene omfatter blant annet Den lille havfrue - statuen som er et kjent symbol for byen, den store fornøyelsesparken Tivoli, Rundetårn som er Europas eldste fungerende observatorium, Rosenborg slott og fristaden Christiania. Verdens lengste gågate, handlegaten Strøget, er en severdighet i seg selv. Nyhavn er et populært bar- og restaurantstrøk med uteservering langs bryggen.

Restaurantutvalget i København er en storby verdig, og kjøkkenet gjenspeiler den flerkulturelle befolkningen som byen huser.

Kortur.no kan selvsagt arrangere opptreden for koret også, f eks i det flotte kunstmuseet Glyptoteket eller i en av byens vakre kirker.

KøbenhavnForslag til program for kortur til København:

Dag 1:
Avreise til Danmark
Ankomst København. Dere blir møtt på flyplassen og kjørt til hotellet
Felles middag, for eksempel på Gråbrødre torv

Dag 2:
Frokost på hotellet.
Sightseeing med profesjonell guide eller en båttur
Lunsj (på dansk 'frokost'), f eks i Nyhavn
På ettermiddagen opptrer koret i en av kirkene i København
Felles middag om kvelden, f eks på «Torvhallerne» ved Nørreport stasjon

Dag 3:
Frokost på hotellet
Utsjekk. Tid til egen disposisjon. Besøk det "runde tårn", gå innom Tivoli med sine mange attraksjoner eller lei en sykkel og tråkk deg til «den lille Havfrue»?
Busstransport fra hotellet til flyplassen for innsjekking og hjemreise


Kortur København
Norsk kor synger i Glyptoteket.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Foto øverst: Morten Jerichau. Øvrige fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

København

Meny