Ronda
Malaga
Kortur til Malaga / Andalucia

Kortur til Malaga / Andalucia

Malaga ligger på Costa del Sol i Spania og er solkystens hovedstad. Været er mildt hele året med en gjennomsnittlig temperatur på 23 grader.

Det gamle kvartalet i sentrum av Malaga er koselig og her finner dere mange historiske bygninger. Malaga har over 20 museer inkludert det imponerende Picasso-museet, der det også er mulig å opptre. Med hundrevis av restauranter og tapasbarer har Malaga god stemning hele dagen – og hele natten.

Langs kysten ligger byer som Almunecar, Nerja, Torremolinos, Benalmadena og Marbella, byer der koret også kan bo. Her finner man hoteller med høy standard og lave priser.

På kortur til Malaga kan vi også arrangere flotte utflukter til steder som Ronda, Gibraltar, Mijas, samt maurernes siste skanse i Spania - det sagnomsuste Alhambra i Granada. På flere av disse stedene kan koret også opptre.

Kortur.no tilbyr også den klassiske rundturen i Andalucia, der dere kan besøkte de mauriske byene Sevilla, Cordoba og Granada - 3 av de flotteste byene i hele Spania!


"Dale Mannskor m/damer vil nok ein gong takke Kortur.no med Pål Christian Møller for ein flott og innhaldsrik tur, denne gong til Spania / Malaga / Benalmadena. Framifrå dialog under planleggingsfasen med PCM frå første dag. Opphaldet i Spania vart ein fornøyelse å vera med på, planlagt til den minste detalje, dei utfordringane som dukka opp undervegs ordna PCM opp i på staden. Me budde «godt og standsmessig» på hotell plassert sentralt ved stranda i Benalmadena. Dagsturar vart det til «klippebyen» Ronda med vingårdsbesøk, besøk til det mauriske slottet, Alhambra i Granada, byvandring i den «kvite byen» Mijas og sjølvsagt byvandring i Malaga med besøk på Picasso-museet og opptreden i fantastiske, Malaga katedral. Dale Mannskor kan absolutt anbefale Kortur.no og Pål Christian Møller til alle som vil reisa på tur og få ei god oppleving. BRUK KORTUR, ABSOLUTT Å ANBEFALA!"

Alhambra

Dale Mannskor på besøk i Alhambra, Granada


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Malaga flyplass. Buss transport fra flyplassen til hotellet i Malaga. Innsjekking på hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Avreise til den hvite byen Mijas Pueblo med buss. Guidet omvisning i Mijas Pueblo etterfulgt av besøk på vinbodega med vinsmaking og tapas-lunsj.
Ettermiddagen til fri disposisjon, som for eksempel shopping eller SPA. Felles grilling på stranden på kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon; hva med en utflukt med Katamaran med lunsj om bord. På ettermiddagen har koret en opptreden i av de utallige kirker, eller kanskje i Sjømannskirken.
Felles middag om kvelden på en lokal restaurant som bla serverer Paella.

Dag 4: Frokost på hotellet. Tid til litt sol og bad. Utsjekk, buss til flyplassen og hjemreise til Norge.


Malaga

Med Kortur.no som turarrangør garanterer vi en tur fylt med flotte opplevelser, både når det gjelder kultur, gastronomi og ikke minst korsang!

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny