Paris 3
Paris 2
Paris 1
Kortur til Paris

Kortur til Paris

Eiffel-tårnet, Louvre, Montmartre, Moulin Rouge og mye, mye mer. Paris er en by man aldri kan få nok av.

Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner, restauranter i alle prisklasser, show og vinbarer. Kortur.no er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker.

I tillegg til å arrangere opptredener for koret i noen av byens mest kjente kirker, kan Kortur.no også arrangere felles aktiviteter, sightseeing og utflukter til berømte steder både i og utenfor Paris. Byen passer veldig godt både for voksne og barn.


Oslo Oratoriekor og Drammen Symfoniorkester: "Dette ble en uforglemmelig tur som jeg kommer til å huske resten av livet!". "En fantastisk tur!".

Paris kor
Norsk kor i Paris.


Forslag til program for kortur til Paris:

Dag 1: Ankomst Paris. Koret hentes i buss på flyplassen og kjøres til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon, avhengig av ankomsttidspunkt. På ettermiddagen/kvelden kan dere spise velkomstmiddag på en av de mange hyggelige restaurantene i byen.

Dag 2: Frokost. Halvdags sightseeing i Paris, der vi får se mange av byens verdensberømte severdigheter. Felles lunsj. Konsert i en av byens kirker.

Dag 3: Frokost. Denne dagen kan vi legge opp en utflukt, der dere f eks besøker en av severdighetene utenfor byen, f eks det imponerende Versailles. Et barnekor vil kanskje heller reise til Eurodisney? Vi kan også legge inn en opptreden underveis. Dere spiser også lunsj i løpet av turen. Tilbake i Paris kan dere spise felles middag på kvelden.

Dag 4: Frokost. Denne dagen kan dere f eks bruke til å besøke noen av de flotte museene i byen, også med mulighet for opptreden underveis.

Dag 5: Frokost og utsjekk. Transfer til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Paris Madeleine

Madeleine er en av kirkene i Paris, der det er mulig å opptre.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny