Stockholm
Kortur til Stockholm

Kortur til Stockholm

Stockholm er en av Europas vakreste byer, og her finnes det meste av interessante aktiviteter. I tillegg er det mange muligheter å opptre , så Stockholm er med andre ord et perfekt sted å dra på kortur.

Stockholms gamle bydel, «Gamla Stan» er en sjarmerende bydel i middelalderstil, hvor det både er trange smug, gater med brostein og fasader i mange farger. Det kongelige svenske slottet ligger også her og deler av det er åpent for publikum. Dere finner også Storkyrkan og Nobelsmuseet, og en rekke berømte spisesteder, i Gamla Stan.

Stockholms skjærgård er en perle, og på øya Norröra ligger selveste «Saltkråkan». Vi anbefaler en guidet tur langs skjærgården. Skansen, som ligger på Djurgården, er dyrepark og friluftsmuseum i ett. Friluftsmuseet er velegnet for spaserturer på det store området bestående av over 160 hus fra 1800-tallet. På Vasamuseet kan dere beskue det 69 meter lange og 52,5 meter høye, ekte Regalskipet «Vasa» på kloss hold.


"En enestående tilrettelegger for kortur og for et enestående samarbeid. Turen dere laget for oss til Stockholm var outstanding, alt klaffet. Vi ser frem til neste arrangement ikke minst med tanke om 100 års jubileumstur om 5 år.". Sangkoret Freidig reiste med Kortur.no til Stockholm.


Stockholm Gamla Stan


Forslag til program for kortur til Stockholm:

Dag 1:
Ankomst Stockholm med fly eller tog. Dere blir tatt imot og fulgt til hotellet for innsjekk. Felles lunsj eller middag.

Dag 2:
Sightseeing med profesjonell guide. Byvandring i Stockholm sentrum med "singers corner", der dere kan synge på steder underveis. Kortur.no innhenter de nødvendige tillatelser for at dere skal kunne opptre. Middag i Gamla Stan med sang og god mat.

Dag 3:
Buss til Sjømannskirken eller en av byens andre kirker, der koret kan opptre. På ettermiddagen kan dere ta en båttur og se denne flotte byen fra en annen side. Felles avslutningsmiddag.

Dag 4:
Utsjekk. Tid til shopping eller å besøke noen av byens severdigheter, før hjemreise på ettermiddag/kveld.


Abba

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny